Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretnék beképzeltnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék beképzeltnek tűnni, de mégis hogyan élvezhetném a munkám gyümölcsét? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Több éve elkezdtem edzőterembe járni (direkt nem a "gyúrás" szót használtam, azt pont olyanok használják, amilyennek nem szeretnék tűnni),főleg a lányok miatt.Nagyon sok munkát fektetek bele,nap mint nap.Figyelek az étkezésekre, grammra ki van számolva minden, hosszú órákat szenvedek a teremben azért hogy jól nézzek ki.(Pedig ez előtt sem szóltak meg soha,előtte is sportos alakom volt.)Ez mind rengeteg szenvedéssel és áldozattal jár részemről.Komoly önfegyelmet tanultam, érettebbnek érzem magam a hasonló korúaknál.(Nem tudom, hogy e miatt van-e.)De pont azt nem érem el vele, amiért elkezdtem.(Pedig sokan mondják, hogy helyes vagyok, kedves vagyok mindenkivel, rengeteg lány barátom is van.) Ruha alatt ez nem igazán látszik, félmeztelenül járkálni,póló nélkül fotózkodni a saját fürdőszobánk tükrében nem az én stílusom.Mondhatnátok, hogy ismerkedjek pl. strandon, de én nem tudok spontán odamenni senkihez.Ezért a netes társkereséssel próbálkozok, ahova meg szintén nem akarok olyan képeket feltölteni mint a sok beképzelt "gyúrós".(Gondolom mindenki vágja kikről beszélek.) Akkor mégis miért szenvedtem éveken át?Hogyan tudnám mégis úgy előnyét élvezni, hogy ne tűnjek beképzelt bunkónak? 17 vagyok.
2009. aug. 17. 23:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak a külsőre hajt az olyan is. Nem a külsőd miatt fognak megszeretni, maximum segít az elindulásba. Ne ezzel próbálj elérni valamit. Én amúgy nem látom értelmét ennek. Legyen valaki edzett, de ez a terembe járás szerintem annyira hülyeség. Inkább küzdősport vagy bármi más. Ott több fegyelmet tanulnál, tiszteletet és magabiztosságot. Magabiztosság a lényeg a lányoknál. Hidd el az is idegesítene, ha minden lány téged akarna. Sőt az rosszabb. Komolyan mondom. Terjesztenék rólad a sok hazugságot, mert irigyek rád, stb. Most egy kicsit eltértem a lényegtől. De a lényeg az, hogy ne foglalkozz annyira ezzel a testépítéssel szerintem. Mert amint látod nem a külsődre kéne gyúrnod, hanem a belsődre. Ezen gondolkozz el.
2009. aug. 17. 23:32
 2/21 A kérdező kommentje:
Én csak kezdetben szeretném valamivel felhívni magamra a figyelmet, hogy szóba tudjak elegyedni valakivel.Onnan már simán megy a dolog.Ahogy észrevettem a sok rizsára ma már nem figyel senki, ha érted mire gondolok.
2009. aug. 17. 23:38
 3/21 A kérdező kommentje:
Mellesleg küzdő sportoltam is, nagyon kemény volt, de negyed ennyi kitartás és önfegyelem nem kell hozzá mint a testépítéshez.Már, ha valaki komolyan csinálja.Az emberek alábecsülik ezt a sportot.
2009. aug. 17. 23:44
 4/21 anonim ***** válasza:
53%

juuj ez ,most off lesz de én nagyon kiváncsi lennék rád:D:D priviben nem írod meg az msn címed,?:D:D

16/L

2009. aug. 17. 23:47
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Mégis, miért ne tehetnél fel ilyen képet? Nyugodtan nyomasd ki a kockahasat is, az is te vagy! A netes ismerkedés egy húspiac, simán belefér ilyen kép.

U.i.: Nyilván nem ilyen "beállok a szoba közepére 1 kisgatyában oszt lefotózom magam" dologra gondoltam, de pl. strandra ha 1x kimész vihettek gépet és valami havert/rokont/nemtomkit meg lehet kérni 1-2 kép csinálására. Ha pedig pl. Horvátországban jársz, akkor alá lehet írni, hogy "nyaralás" vagy mit tudom én. Ha tényleg jól nézel ki, ez tuti nem lesz hátrány. :)

2009. aug. 17. 23:57
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azzal semmi gond nincs, hogy ápolod a külsődet, mert ez tényleg fegyelmet igényel és gondolom, hogy tanultál belőle sokat. De ne így válassz párt! Jobb, ha egy lány, akinek megtetszel, nem is látja a kidolgozott testedet előre, mert így magadért fog szeretni, nemcsak a testedért. A küzdelmednek meg van az eredménye: olyan a tested, amilyenre mindig is vágytál. Mindig saját magadnak akarj megfelelni, ne másnak. Ha már jársz egy lánnyal, akkor értékelni fogja benned mindezt és nem fog beképzeltnek tartani, ha a testedet megmutatod neki. De szerintem előre nem mutasd meg, mert gondolom, hogy úgysem olyan lányt akarsz, aki csak a jó külső miatt akar veled lenni, pedig ilyen sajnos sok van, főleg a te korodban. Most is élvezheted az előnyét: egészséges vagy, jó külsejű és rengeteget tanultál az edzésekből. Plusz a szép testedet majd a párod fogja értékelni.
2009. aug. 17. 23:58
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, az utolsót külön.Úgy érzem ezt az egészet most már le tudom rendezni magamban.

Köszönöm

2009. aug. 18. 00:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

CSáó!

Mintha magamat olvasnám én ilyen szituban vok mint te,mondjuk kezdek végre egyre jobban ismerkedni lányokkal,de én is maximálisan edzek és odafigyelek,én is így írtam volna ahogy te és engem is sokkal érettebbnek tartanak a koromnál pedig már nem vok tini 22 éves vagyok.

Csak így tovább.Nem tűnsz beképzeltnek mivel ezt te érted el kemény munkával,és szereted a sportot akkor fogják értékelni ha meg nem akkor tehet egy szívességet az illető.És ne hallgass olyanokra akik beszólogatnak ez irigység nekem hidd el,én is régen átéltem ma már nem,sokan nagyon szeretnek.

2009. aug. 18. 00:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek: Te ismered a mostani tiniket? vagy mondjuk azt, hogy fiatalokat?? nem csak a net húspiac, hanem a való élet is..főleg a kislányoknál..

Kedves kérdező..szerintem neked leginkább azzal van a bajod, hogy vannak kiscsajok akiknek bejössz..de te valami másra vágysz.. szerintem itt egyebek mellett sok hasznos dolgot is tanácsoltak, amit érdemes megfogadni (pl. strandos kép készítése). Amúgy a lányok ilyen esetben visszahúzódóbbak..mert hiába a te kitartásod, edzésed..az emberekben van egyfajta előítélet. De úgy gondolom az írásod alapján, hogy értelmes vagy..

Így azt kell eldöntened, hogy pontosan milyen lányt szeretnél? ha tipikus tini kiscsajt..akkor menj diszkóba..és legyél határozott, hívj meg valakit egy italra...

Aki pedig igazán tudná értékelni a szenvedéseid, az az a lány, aki például hozzád hasonlóan edzőterembe jár. (Ez nem tini lesz, legalábbis ahogy mostanában elnézem őket:D)

Ja még annyi, hogy azért illuzióid se legyenek...

nincs olyan lány, aki pláza cica is, aranyos is, bombázó is..okos is..stb.

Amúgy ha tetszel el lánynak bármilyen indokot elfogad, ha ismerkedni akarsz vele:D

2009. aug. 18. 00:46
 10/21 anonim ***** válasza:
60%

hmm de az is igaz, h valamit nagyon szarul csinálsz,ha több éve edzel úgy ahogy mondod,akkor ruha ide vagy oda,kell h látszódjon, már eleve a széles vállak,a hátad,a karod stb

Mellesleg nem xxl-es ruhát kell hordani és akkor tuti fog látszódni,én is sokat el szoktam szar*zni a boltokban,h a lehető legelőnyösebb ruhadarabot vegyem meg,mert tény h vannak olyan szabásúak, amikben nem vagy "annyira" izmos...

2009. aug. 18. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!