Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretnék beképzeltnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék beképzeltnek tűnni, de mégis hogyan élvezhetném a munkám gyümölcsét? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Több éve elkezdtem edzőterembe járni (direkt nem a "gyúrás" szót használtam, azt pont olyanok használják, amilyennek nem szeretnék tűnni),főleg a lányok miatt.Nagyon sok munkát fektetek bele,nap mint nap.Figyelek az étkezésekre, grammra ki van számolva minden, hosszú órákat szenvedek a teremben azért hogy jól nézzek ki.(Pedig ez előtt sem szóltak meg soha,előtte is sportos alakom volt.)Ez mind rengeteg szenvedéssel és áldozattal jár részemről.Komoly önfegyelmet tanultam, érettebbnek érzem magam a hasonló korúaknál.(Nem tudom, hogy e miatt van-e.)De pont azt nem érem el vele, amiért elkezdtem.(Pedig sokan mondják, hogy helyes vagyok, kedves vagyok mindenkivel, rengeteg lány barátom is van.) Ruha alatt ez nem igazán látszik, félmeztelenül járkálni,póló nélkül fotózkodni a saját fürdőszobánk tükrében nem az én stílusom.Mondhatnátok, hogy ismerkedjek pl. strandon, de én nem tudok spontán odamenni senkihez.Ezért a netes társkereséssel próbálkozok, ahova meg szintén nem akarok olyan képeket feltölteni mint a sok beképzelt "gyúrós".(Gondolom mindenki vágja kikről beszélek.) Akkor mégis miért szenvedtem éveken át?Hogyan tudnám mégis úgy előnyét élvezni, hogy ne tűnjek beképzelt bunkónak? 17 vagyok.
2009. aug. 17. 23:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Egyszer megkaptam, hogy "állandóan feszítek" nem akartam az illetőnek megmutatni, hogy milyen is az... De azóta próbálok olyan ruhát hordani,amiben átlagosnak tűnök...
2009. aug. 18. 02:54
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
Én lány vagyok, és akármilyen jól is néz ki a tested, idegbajt kapnék attól, h minden szabadidődet a konditeremben töltöd ahelyett, h velem lennél, és attól, h grammra számolgatod a kaját, nem lehet veled egy jót kajálni. Bocsi, őszinte voltam.
2009. aug. 18. 12:28
 13/21 anonim ***** válasza:
49%

Kedves utolsó!Pedig így kellene minden embernek csinálni,ahogy mi csináljuk gyúrósok,látom te is egy sport ember lehetsz,biztos szép alakod van a mekitől(fújjjjjjjjjjj),meg kólától,chipszektől.Kicsit gondolkozz el amit írtál,majd megnézlek pár év múlva amikor duci leszel és egy épkézláb pasinak se fogsz kelleni,mert ez igénytelen.Nem,hogy örülnétek lányok,hogy adunk magunkra és nem elmegyünk "há de jól beb_sztam,meg dejó ez a füves cigi".Jah,hogy lusta vagy sportolni és adni magadra,tudod,hogy egy ilyen pasinak csak csinos lányok kellenek,hát ez így van bizony.

Akkor keres egy átlag drogos füves k_cs_göt vagy akinek az az élet" huhh ecsém de jó beb_sztunk este,hánytam,semmire se emlékszem"

Majd akkor meglátod,most lehet lenézel minket de egy biztos én tuti nem fogok az árok parton nyál folyatva feküdni vagy reszketni a büdös bagómért.Sokkal kitartóbbak vagyunk az életben amit elkezdünk azt véghez visszük.Az a baj,hogy nem érted a testépítés kultúráját,ez nem csak annyi,hogy súlyt emelgetek,ez add egy önfegyelmet egy kitartást egy magabiztosságot.

Ezt kellene megérteni.

22F

2009. aug. 18. 12:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

12:44-es:

Az előtted válaszoló vagyok. Szerintem az árokparton fetrengős részegség és a gyúrás nem zárja ki egymást. Persze, önfegyelemre tanít, ezt én értem, de nem tudom, miért kell így ledorongolni valakit, aki nem azon a véleményen van, mint te, és nem olyan fontos neki a sport.

Amúgy nem vagyok elhízva, 52 kg vagyok és 162 cm. Nem is diétázok, imádok jókat enni (nem mekis kaját), egyszerűen ilyen az alkatom. Nem szoktam részeg lenni, nem járok bulizni, és férjem is van már. Erre varrjál gombot!

2009. aug. 18. 13:04
 15/21 anonim ***** válasza:
49%

12:44-s vok,nah jól van ezért nem kell megölni :)

Csak azért írtam,mert,hogy azt hiszitek,hogy mi csak egész nap edzünk,és ebből áll az életünk,jó sok mindent ehhez igazítok,de nem ezt csinálom egész nap,maximum a kajálás miatt mondhatnám,mert magammal viszem bárhova.Ugyanúgy tanulunk legalábbis én,van magánéletünk,csak benne van ez is,ez egy céltudatosságot ad amit bárhol feltudsz használni nem csak a sportban.Én ennek köszönhetem,hogy állandóan a céljaimon jár az agyam,és mindent meg akarok csinálni.

Tehát ez az izomagy duma egy iszonyatos sztereotípia.

2009. aug. 18. 18:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ok, értem. Nem is azt mondtam, h naplopó vagy és tanulás/munka helyett is ezt csinálod! A tanultság és a kigyúrtság sem zárja ki egymást :)
2009. aug. 19. 10:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen így van,nah düllőre jutottunk :)))))))))
2009. aug. 19. 18:57
 18/21 A kérdező kommentje:

Bocsánat,nem várok rá válaszokat,megtudtam amit szeretnék,csak véletlenül nyomtam meg a gombot.

Még egyszer elnézést.

2009. szept. 2. 18:13
 19/21 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Igazából edzeni nem a csajok miatt kell, hanem magad miatt, ha csak azért csinálod már régen rossz, nekem elhiheted, már 8 éve nyomom.
2009. szept. 2. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értettem, hogy most te azért síránkozol, mert nem tudod hol felmutatni, hogy edzel? Hát miért csinálod? Én speciel azért kezdtem el, mert nagyon jól skálázható az időbeosztással. Aztán egyre jobban megszerettem, és mára az életem részévé vált. 5 éve csinálom, és meglátszik rajtam, valaki pozitívan jegyzi meg, valaki izomagyúnak titulál, de nem érdekel, mert magam miatt csinálom. Hidd el hogy mindenki látja hogy edzel, nem kell mutogatni, ha komolyan csinálod és van hozzá adottságod, akkor látszik. A csajok is látják, csak most miért jegyezzék meg? - Jaj de szép vagy, gyúrsz? Erre a kérdésre vársz? A lányok szégyellősebbek ennél, inkább csak magukba jegyzik meg. Mellesleg a képeket is rakd ki nyugodtan, csak olyan természetesen, ne feszítősen. Én amúgy az ilyen beszólogatós emberek miatt nem szoktam izompólót felvenni nyáron, mert a sima póló is kb úgy áll..:D
2009. szept. 2. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!