Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretnék beképzeltnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék beképzeltnek tűnni, de mégis hogyan élvezhetném a munkám gyümölcsét? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Több éve elkezdtem edzőterembe járni (direkt nem a "gyúrás" szót használtam, azt pont olyanok használják, amilyennek nem szeretnék tűnni),főleg a lányok miatt.Nagyon sok munkát fektetek bele,nap mint nap.Figyelek az étkezésekre, grammra ki van számolva minden, hosszú órákat szenvedek a teremben azért hogy jól nézzek ki.(Pedig ez előtt sem szóltak meg soha,előtte is sportos alakom volt.)Ez mind rengeteg szenvedéssel és áldozattal jár részemről.Komoly önfegyelmet tanultam, érettebbnek érzem magam a hasonló korúaknál.(Nem tudom, hogy e miatt van-e.)De pont azt nem érem el vele, amiért elkezdtem.(Pedig sokan mondják, hogy helyes vagyok, kedves vagyok mindenkivel, rengeteg lány barátom is van.) Ruha alatt ez nem igazán látszik, félmeztelenül járkálni,póló nélkül fotózkodni a saját fürdőszobánk tükrében nem az én stílusom.Mondhatnátok, hogy ismerkedjek pl. strandon, de én nem tudok spontán odamenni senkihez.Ezért a netes társkereséssel próbálkozok, ahova meg szintén nem akarok olyan képeket feltölteni mint a sok beképzelt "gyúrós".(Gondolom mindenki vágja kikről beszélek.) Akkor mégis miért szenvedtem éveken át?Hogyan tudnám mégis úgy előnyét élvezni, hogy ne tűnjek beképzelt bunkónak? 17 vagyok.
2009. aug. 17. 23:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem 17 évesen még nem kéne emiatt aggódnod hogy nincs barátnőd...biztos hogy hamarosan találsz valakit.ez az én véleményem

16/L

2009. szept. 3. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!