Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szeretői kapcsolat miről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretői kapcsolat miről szól pontosan?

Figyelt kérdés

Szeretője (??) vagyok egy férfinek aki tőbb időt tölt velem mint a családjával, amikor egésznap a családjával lehetne, akkor is inkább úgy intézi, hogy velem lehessen egésznap, csak aludni jár haza este és reggel jön is otthonról, szó szerint a hét napból hat napot együtt vagyunk általában reggeltől estig, de ha mégse úgy alakulna akkor is elintézi, hogy akárcsak egy ölelésre, de találkozzunk, és még amikor hazaér akkor is többször hív és ír, mindig keres amikor csak lehetősége adódik kihasználja és nem csak a szexért van velem sőt, érzem hogy szerelmes belém és én is viszont szeretem őt..

Meg ad mindent testileg, lelkileg, mindenhogy..

Én úgy gondolom, lehet rosszul, hogy egy szeretői viszony "általában" abból áll, hogy találkoznak egy légy ottra, max 1-2-3 hetente egyszer vagy ilyesmi és ennyi, meg elmennek ide-oda ilyenekre gondolok, nem tudom csak gondolom ezért fogalmazodott meg bennem a kérdés, mert miköztünk nem ennyi van sokkal tőbbet érzek... ....nem értem, hogy akkor ez most mi lehet köztünk??

Akár ilyen is lehet egy szeretői kapcsolat??

(Nagyon köszönöm annak aki válaszol és nem ítélkezik, én is tudom, hogy nem helyes amit teszek, de szeretem, nem tudok a szívemnek parancsolni..)

2015. szept. 2. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Személy szerint úgy gondolom, hogy ez a konkrét kapcsolat arról szól, hogy az illető férfi lelkileg még a kamaszkorban van és nem hajlandó felvállalni teljes egészében a tettei következményeit. Ahelyett, hogy a családjával lenne, segítené a feleségét és törődne a gyerekeivel, inkább a saját feltétel nélküli örömét keresi. Elszakadni, határozni nem tud, úgy gondolja, mint a felelőtlen kamaszok, hogy mindent lehet egyszerre, nem gondol bele a vele élők érzelmeibe, mindenki felé a kedves, jó, szeretetre méltó emberként tünteti fel magát, miközben lassan, de biztosan tökreteszi a környezetében élőket. Olvass utána a "pszichopata" címszó alatt.
2015. szept. 5. 20:14
 12/14 aperitif ***** válasza:

Hasonló kapcsolatom van nekem is. Sima szexkapcsolatnak indult, de nagyon gyorsan egymásba gabalyodtunk, nem csak testileg, lelkileg is. Ha csak teheti, jön, van, hogy egy nap kétszer is, azért kel fél órával korábban, hogy együtt kávézhassunk, délután ha nincs sok ideje, akkor is beugrik pár percre, csak hogy lásson, amikor egyedül van, például vezet, rögtön felhív, minden nap beszélgetünk legalább egy órát telefonon, szóval senki ne mondja nekem, hogy csak a szexért van velem.

Azért ez csak szeretői kapcsolat, akárhogy is nézzük. De engem egyáltalán nem érdekel, minek nevezik, vagy mi a pontos definíciója, szeretem, és tudom, hogy ő is szeret, a többi lényegtelen.

2015. szept. 5. 21:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez a "szerető" a másik meg a szexpartner.

Ismerem belülről, szép, jó - de valahogy mindig csúnya a vége.

És véges dolog.

2015. szept. 5. 22:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a szeretői viszony amiben te vagy. Mindegy minek nevezzuk a szereto erzeseit (valodi szerelemnek vagy kedves idotoltesnek, mint valaki fentebb irta), egy a lenyege, hogy a masik fel ugy erezheti a szereto szereti őt. Ezert altalaban elegge bele is lehet gabalyodni foleg, ha egy rossz, ellaposodott kapcsolatban van valaki, aki egyedul nem mer lepni vagy egyszeruen nem is tart ott, hohy lepjen. Ilyenkor a haramadik fel (angolul talaloan Other Woman or Other Man azaz masik ferfi es masik no neven fut) elott valoban igazi ferfinek/nonek erezheti magat es ha a szereto is kedveli, akkor szeretve erzi magat es akar szerelmes is lehet. DE amikor az eredeti parja rajon mi tortenik es zavarja/bqntja vagy a szereto kezd el erosebben kotodni es normalis parkapcsolatot elvarni, olyankor derul ki, hogy mirol is van szo. Szeretosegrol vagy szerelemrol. Ha szeretosegrol, akkor a szereto lesz a folosleges kolonc es kihajitjak. Es mindgy hogy szepen vagy csunyan o nagyon serulni fog. (Ha kitudodott a dolog Kkor a feleseg/ferj is, de hat attol a szeretonek nem lesz jobb). Ha szerelemrol van szo, akkor lehet mar viszonylag koran (max. 1 even belul, de inkabb fel even belul) a ferfi/no kilep a kapcsolatabol es a szeretovel probal uj eletet. Vagy a szeretoje surgetesere, de szinten max. egy even belul kilep...

Soha nem a szereto veri szejjel a hazassagot/parkapcsolatot. Ugyanis a szeretoseg nem ok, hanem kovetkezmeny. Ahol stabil a ket ember kapcsolata es tart a szerelem ott harmadiknak eselye sincs. (Hacsak nem beszeltek meg elore es ok ilyenfajta kotodessel birnak). A kapcsolatban elok dontese, hogy husegesek-e nem pedig a harmadik félé. Es egy hazassag felbontasa is mindenki sajat dontese. (Olyanrol ritkan hallani a mai vilagban, hogy a szereto a birosag elott pisztollyal kenyszeriti a hon szeretettet, hogy mondja ki a boldogito nemet, majd vegye ot el. :-))

Sajnos csak akkor derul ki (majd), hogy esetetekben mirol is van vagy lesz szo, ha odaig juttok, hogy te vagy o a jelenlegi parja helyebe szan teged. Sokszor ugyanis az utolso pillanatban (lebukas, egyertelmu dontesi helyzetben) ebrednek ra, hogy jaj ok nem is ugy gondoltak, hogy nem tudtak, hogy mit is akarnak vagy hat megse ezt akarjak vagy nem igy...es olyankor a szereto az esetek 90%aban az aki sziiiv.

Szoval ha elkoveted azt a hibat, hogy szerelmes leszel/lettel es esetleg o is, akkor se varj fel evnel tovabb. Allitsd dontesi helyzet ele es lqtni fogod, hogy ferfival vagy egy gyava kiskamasszal van dolgod.

2015. szept. 14. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!