Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretői kapcsolat miről szól pontosan?
Szeretője (??) vagyok egy férfinek aki tőbb időt tölt velem mint a családjával, amikor egésznap a családjával lehetne, akkor is inkább úgy intézi, hogy velem lehessen egésznap, csak aludni jár haza este és reggel jön is otthonról, szó szerint a hét napból hat napot együtt vagyunk általában reggeltől estig, de ha mégse úgy alakulna akkor is elintézi, hogy akárcsak egy ölelésre, de találkozzunk, és még amikor hazaér akkor is többször hív és ír, mindig keres amikor csak lehetősége adódik kihasználja és nem csak a szexért van velem sőt, érzem hogy szerelmes belém és én is viszont szeretem őt..
Meg ad mindent testileg, lelkileg, mindenhogy..
Én úgy gondolom, lehet rosszul, hogy egy szeretői viszony "általában" abból áll, hogy találkoznak egy légy ottra, max 1-2-3 hetente egyszer vagy ilyesmi és ennyi, meg elmennek ide-oda ilyenekre gondolok, nem tudom csak gondolom ezért fogalmazodott meg bennem a kérdés, mert miköztünk nem ennyi van sokkal tőbbet érzek... ....nem értem, hogy akkor ez most mi lehet köztünk??
Akár ilyen is lehet egy szeretői kapcsolat??
(Nagyon köszönöm annak aki válaszol és nem ítélkezik, én is tudom, hogy nem helyes amit teszek, de szeretem, nem tudok a szívemnek parancsolni..)
Szerintem nincs pontos meghatározása a szeretői kapcsolatnak.
Nekem is volt egy haosnló dolog, de én nem mondtam magamról hogy szerető lennék, mivel (nem tudnám megmagyarázni miért) de számomra egy szeretői kapcsolat a szexnél kezdődik. A fiú nagyon ragaszkodott hozzám, sokat hivogatott, éreztem hogy fontos vagyok neki, kedveskedett ezzel-azzal, valentin napkor is, és bár soha nem feküdtünk le, ez nem zavarta.
Csak annyit tudok elmondani hogy egy ilyen kapcsolat nem tart sokáig, vagy ha tart is, előb utóbb kiderül a csúnya titok és valakinek mennie kell majd. Háremet nem tarhat a férfi :)))
1. Igen, biztos szerelmes, nyilván sokkal jobban érzi magát veled, mint a feleségével.
2. Hogy mi ez? Ha ez a pasi egy igazi férfi lenne, már elvált volna akkor amikor rájött,h tönkrement a házassága. És most vki mással (pl veled) élhetné az életét. Ehhez (a váláshoz) viszont a mai napig gyáva, nagy valószínűséggel a gyerekekkel takarózik. Kifele fenntartja a csodálatos családapa-látszatot, miközben utál otthon lenni.
Nem ítélkezésképpen kérdezem: Te egy ilyen gyáva pasiba hogy tudsz szerelmes lenni? Magamból kiindulva, csak olyanokba voltam szerelmes, akik nagyon határozottak, magabiztosak voltak a saját életüket illetően.
Amire te gondolsz az közelebb áll a szexbaráthoz, ott csak heti 1-2-szer összejárnak dugni és nincsenek érzelmek, csak a kötetlen szex.
A tiétek veszélyesebb játék, de egyértelmű hogy az asszony tisztában van mindennel, valószínűleg neki is van szeretője, és az egészet a pénz, a megszokás, esetleg gyerekek tartják össze.
Itt csak egy ember sérülhet igazán, te, mert ez az egész egyszer majd kipukkad és akkor ott állsz egyedül, szerelmesen. Ez az egész a mazochizmus egy formája, mert ahogy leírta valaki előttem, ő az ünnepeket a családjával tölti majd, míg te az ágy szélét morzsolgatod rá gondolva. Idő kell amíg erre rájössz, és akkor keresel valakit akivel valós kapcsolatod lehet, nem egy elképzelt álomvilág.
En mindig ugy gondoltam a szeretok azert jarnak ossze mert szeretnek egyutt lenni, remek a sex, de egyik sem akar a masikkal partnerkapcsolatot letesiteni, foleg azert mert nem szerelmesek.
Amikor szeretoje voltam egy pasinak mi nemcsak a jo sex miatt jartunk ossze (bar az mindig jelen volt) hanem mert mellettem nem kellett a csalad/uzlet miatt aggodnia, kielhette titkos vagyait, nem kertem tole szamon semmit, csak onfeledt joletet nyujtottam neki. Amikor a Balcsira elvitt vitorlazni egy hetvegere kicsit meglepodtem, mert olyan "kapcsolat" szaga volt a dolognak, de mikor utkozben megalltunk felvenni a nos haverjat aki melle beugrott a szoke cicababa szereto, rajottem, hogy nem kell izgulnom, nem komolyak a szandekai.
Soha nem voltam bele szerelmes. Eszembe sem jutott, hogy esetleg a 'baratnoje' legyek. Sot, szinte riasztott a gondolat. Amikor elkoltoztem messzire, "konnyes" bucsut vettunk es mikor majdnem 5 ev utan ujra talalkoztunk, nekem mar volt komoly baratom (szerelmem) tiszteletben tartotta a husegem es csak nosztalgiaztunk az eltoltott szep idok felett.
Szerintem a te kapcsolatod ennel joval tobb. Es ennek elobb utobb fajdalom lesz a vege. Nalunk nem serult senki (csak a szeretom akkori baratnoje, mert valoszinu sejtette a dolgot) de azt a lanyt utolag (miutan elkoltoztem) elvette felesegul, szoval happy ending, de nalatok vagy te fogsz veszettul serulni, ha odaig fajul a dolog hogy valasztania kell kozted vagy a csalad kozott, vagy a csaladja serul, de akkor meg neked lesz kellemetlen azzal a tudattal elni, hogy szetrobbantottal egy csaladot, ami szerintem ha kicsi gyerekek vannak eleg csunya dolog :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!