Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rokon/barátja vagy hapsija? (bővebben lent)
Nem azt kértem, hogy rakd föl, hanem hogy küld el a nevét/adatlapját nekem privátban.
De ha nem akkor meg kérdezd meg őt. És egyébként ha valaki ismeri akkor a leírás alapján úgy is rájön, hogy ki az, szóval ennek így nincs sok értelme.
Előbb mondd el, hogy honnan ismered :D
Tippelek: suliból. Köszönőviszonyban vagytok? Szemeztetek? Tud a létezésedről? :D
Na, felveszed a kedvenc ruhád, amiben a legjobbnak érzed magad odamész hozzá (lehetőleg legyen egyedül legyen és a legjobb ha meglát és te úgy teszel még ha nem tudnád, hogy ott van és úgy "spontán", azonnal leszólítod- egyrészt nincs időd beparázni, másrészt lazának hisz majd), MAGABIZTOSAN, ez a lényeg, hidd el nem hülyeség, el kell hinned magadról, hogy te vagy a LEGJOBB, nem viccelek. Ne úgy állj hozzá, hogy megérdemlek - e egy ilyen csajt, inkább úgy, hogy megérdemel - e ő engem? Éreznie kell, hogy nem vagy elkeseredett, "tök mindegy", hogy kellesz - e neki és ha nemet is mond (ezek után kicsi az esély ;) :D), éreztesd vele, hogy ő vesztett el téged és nem fordítva. Egyébként légy laza, vicces, ne tényszerűen beszélgessetek (igen - nem), hanem legyenek "kifejtős kérdések", lehetőleg érzelmekhez kapcsolódóak. Továbbá hangolódj kicsit rá, nem azt mondom, hogy nyalj be, mert nem kell mindenben egyet értened (sőt), de kicsit vedd át a stílusát, használj olyasmi szavakat, mint ő. A testbeszédre is ügyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!