Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rokon/barátja vagy hapsija? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van myvippen egy csaj akinek a képén (két kép egymás mellett) van egy reggae sapkás emós hajú fürdőben pózoló srác és másik képen ő egy macival. A képet valahogy elcseszte és az üres helyen ennyi olvasható ki: Sotty. Suttyosa de jóó! Simán kahúg. A srácról semmit nem ír (bővebben lent) egyedülálónak írja magát az adatlapon de a "örökké" albumban van róla egy kép. Tehát ez a haverja/rokona vagy a hapsija?2010. márc. 11. 17:08
1/28 FFDP válasza:
1. Nem várj itt értelmes választ
2. Valószínűleg nem a pasija.
3. Ha rám hallgatsz nem ismerkedsz neten, én is csináltam anno, de jobb élőben, hidd el.
2/28 A kérdező kommentje:
Nem neten ismerkedek csak megnézem az adatlapját. Később akarok hozzá közeledni.
2010. márc. 11. 17:11
3/28 A kérdező kommentje:
miből gondolod hogy nem a pasija?
2010. márc. 11. 17:49
4/28 FFDP válasza:
Újraolvasva az "örökké" azért már erre enged következtetni. Ezt leszámítva lehet sima barát is, de kétlem. Az örökké tizenéves lányoknál nem feltétlenül jelent sokat. Barátkozz össze vele addig is, aztán majd meglátod :)
5/28 A kérdező kommentje:
a barátnőinek a képét is ebbe a mappába rakta
2010. márc. 11. 19:17
6/28 FFDP válasza:
Na akkor viszont szerintem csak barát. Figyelj, így is úgy is azt tanácsolom, hogy barátkozz össze, beszélgess a csajjal, ha van barátja megtudod, ha nincs barátja lehetsz te az, gondolj erre és annál nagyobb rá az esélyed :) Hajrá
7/28 FFDP válasza:
De sokkal többet tudnék mondani ha elküldenéd privátban az adatlapját vagy a nevét. Nyugi, nekem van barátnőm, nem csapom le a kezedről :D
8/28 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy Sotty, Suttyosa, "kahúg"? Ezt csak én nem értem?
9/28 FFDP válasza:
Én sem. Csak a "suttyóra" és az "unokahúg" - ra tudok gondolni :)
10/28 A kérdező kommentje:
ennyi olvasható ki a képről mivel valszeg túl nagy és levágódott a vége. És nem akarom megsérteni a személyiség jogait ezért nem teszem fel
2010. márc. 12. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!