Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megharagudnátok? 21N
Tegyük fel van egy barátotok. Kölcsönösen szimpatizáltok egymással, megvan a vonzalom is. Lelki társ félek vagytok. Mióta ismeritek, adott esetben 3 éve, mindig felköszöntitek, saját szavakkal, kedves figyelmességgel. De ő benneteket nem, eddig egyszer sem.
Én legutóbb előre készültem, hogy mit mondok, szánok neki. Örült neki nagyon, hálálkodott, de ő nem köszöntött fel, mikor nekem volt.
Igazából egy "boldog szülinapot" nem nagy dolog, csak hogy érezzem, gondolt rám, eszébe jutottam.
Ti kimutatnátok, hogy rosszul esett, mondanátok bármit is neki?
Én már a második alkalommal szóvá tenném neki, ha együtt lennénk.
N21
Nálam is ugyan ez van,sosem köszöntött fel és mindig azt mondta ha kapott tőlem valamit hogy majd ő is ad...na azóta sincs semmi csak mondja
de ez van a gyerekkori barátomnál is,egyszer sem köszöntott fel pedig 31 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!