Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megharagudnátok ha az utóbbi időben a barátotok nem tudna teljesíteni?
Sok stressz ér. és úgy 2 hete, kellemetlen a szex, és folyamatosan lelankadok olyan 5 perc után, de el sem tudok élvezni.
2 hét alatt talán egyszer sikerül elélvezni félig meddig rendesen
Nekem is volt ilyen helyzetben a volt barátom. Sok munkahelyi stressz érte, így képtelen volt a szexre. Én teljesen megértettem, és addig magamon segítettem. Aztán úgy gondoltam, hogy egyszer előtte maszturbálok... na, akkor felállt neki! :D Régi szép idők...
Na mindegy. Ha a barátnődnek nagy az igénye a szexre, lehet, hogy hiába megértő, akkor is szeretné csinálni. Viszont vigyázz, nehogy azt gondolja, hogy ez miatta van! Mikor a volt párom ilyen helyzetben volt, néha azért elgondolkodtam, hogy esetleg én vagyok csúnya, vagy van egy másik nő...
Ha elmúlik a stressz, azért ez könnyebben fog menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!