Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megharagudnátok a fiú barátototokra mert szeret titeket?
Egyetem első évében belezúgtam az egyik csoporttársamba. Mikor megtudta, akkor azt mondta hogy undorodik tőlem.
Azóta sokat gondolkoztam ezen. Szerintem tudod mi a baj? Az, hogy titkoljuk az egészet és nem is próbálkozunk.
Komolyan, szerinted így kellene mennie a szerelemnek két ember között, hogy az egyik úgy szeret bele a másikba, hogy az nem is tud róla? Hát nagyon nem.
Férfiak vagyunk. Így kellene csinálni: Megtetszik egy lány. Még csak tetszik, nem vagyunk belé szerelmesek. Mikor megtetszett, akkor rövid idő alatt 10 perc/1 óra/1 hét kiderítjük azt, hogy ő is érdeklődik-e irántunk. Ha nem, akkor továbbállunk még azelőtt, hogy beleszeretnénk. Ha igen, megismerkedhetünk vele, hogy beleszeressünk.
Ezt most nagyon jól leírta az első hozzászóló.
Inkább az elejétől próbálkozni és tisztába lenni a lány érzéseivel minthogy egyoldalú szerelem alakuljon ki.
Nagyon rossz mikor csak mi szeretjük a másikat és az meg fittyet hány ránk, ha meg bevalljuk érzéseiket az meg a legrosszabb. Akár el is zavarhatjuk magunk mellől a másikat és megromolhat az eddigi kapcsolat.
nem haragudnék meg, de ha egyoldalú, ez lehet tönkretenné a barátságunkat
nem azért mert mérges lennék rá, mégis mi okom lenne erre, hanem mert én nem tudnám viszonozni és ez senkinek se lenne kellemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!