Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti megharagudnátok, ha leköcsögözne titeket egy lány, és azt mondaná, hogy borotválkozzatok meg?
Figyelt kérdés
Nagyon megharagudtam egy fiúra, akivel szeretjük egymást egyébként, csak eléggé felhúzott. Azt mondtam neki, hogy köcsög, erre megfogta a karom és visszahúzott.2015. márc. 29. 18:01
2/7 A kérdező kommentje:
ja, és nem azért köcsögöztem le, mert ne borotválkozott, azt csak hozzátettem
2015. márc. 29. 18:01
3/7 anonim válasza:
Írd ki az egész történetet te idi.....!
4/7 A kérdező kommentje:
Megérdemelte, amit mondtam neki, mert csak szórakozott velem.
2015. márc. 29. 18:07
5/7 anonim válasza:
mocskos pofájú csajok nem valók semmire, vagyis de valók, egy dologra.
7/7 A kérdező kommentje:
18 évesek, szóval annyira már nem.
2015. márc. 29. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!