Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen érzés egy lány által szeretve lenni?
Figyelt kérdés
Sajnos túl alacsony és ocsmány vagyok ahhoz, hogy ezt saját bőrömön megtapasztaljam, minden lány visszautasít, és szinte gyűlölnek a külsőm miatt. Pedig jó lenne megtapasztalni, de semmi esélyem rá.2015. márc. 29. 14:22
1/12 anonim válasza:
olyan nincs, hogy valakit gyűlöljenek a külseje miatt
szerintem te most vagy túlzol vagy csak beképzeled
gondolom önbizalomhiányos vagy
3/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok önbizalomhiányos. Csupán rettenetesen rossz külsőm van.
2015. márc. 29. 14:25
4/12 anonim válasza:
Jesszusom.SOKKAL ROSSZABUL NEZEK KI MINT TE.Hidd el!
Es volt mar baratnom :P
6/12 A kérdező kommentje:
Nálam senki sem lehet ocsmányabb.
2015. márc. 29. 14:36
7/12 anonim válasza:
Hogy írhat valaki magára olyat, hogy ocsmány? Komolyan ilyen beteg emberek élnek?
8/12 anonim válasza:
Hát igen, törődj bele, hogy rusnya vagy, és keress egy kecskét... Ők nem nézik, hogy milyen vagy, bár lehet, hogy igen, csak kecskeszemmel, még a legrondább ember is jó... Eddig egy ismerősöm sem lett elutasítva, aki kecskénél próbálkozott xD
9/12 anonim válasza:
Na jó, most már küldj magadról egy képet privátban!
10/12 anonim válasza:
Ha egy ronda lány szeret akkor nem jó érzés. Egy szép által szeretve lenni elég jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!