Milyen érzés megfulladni vízben, vagy kötél által?
Lehetőleg olyan válaszoljon aki már megtapasztalta, de nem élte túl.
Valóban rossz érzés? Vagy nem is annyira?
Az a lépcsős dolog elég meredeknek hangzik és kicsit drasztikus. Én nem szeretnék idő előtt meghalni. Tehát még van durván olyan 3-4 évem. Inkább 3. De untig elég. A fájdalmak elviselése amúgy is elég kiábrándító, egy bizonyos szempontból.
A Nick Drake 26 évesen halt meg. Én szeretném követni. Most 23 vagyok. Már ez is sok, amiket átéltem az utóbbi időben.
Egyébként minden öngyilkost tisztelek, aki nem kétségbeesésből követte el, hanem őszinte elhatározásból.
Sokan kerülik a víz témát,nekem tetszik,bár nagyon nem ajánlanám neked. Egyik mód sem elegáns,főleg a kötél nem. Az lenne elegáns ha kibírnánk és öregen dobnánk fel a talpunk.Bár nekem pl nem fog menni :/ Ha gondolod írj privátot,picit talán hasonlítunk(legalábbis ötlet alapján...)
When trouble comes knockin i'll be ready alright, put my fists up ready to fight, but i aint gotta put my fists up everytime.Who needs actions when you got, you got words, an i aint gotta pull the heat like here we go, an i aint gotta lose my head like years ago woah wo woah wo woah wo.
Basszus ez mennyire igaz! Jeez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!