Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen érzés megfulladni...

Milyen érzés megfulladni vízben, vagy kötél által?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyan válaszoljon aki már megtapasztalta, de nem élte túl.

Valóban rossz érzés? Vagy nem is annyira?

2012. máj. 14. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bizony az.
2012. máj. 19. 08:41
 12/14 anonim ***** válasza:
6%
Úristen, te nagyon buta lehetsz. Menj orvoshoz, én azt javaslom. "Lehetőleg olyan válaszoljon aki már megtapasztalta, de nem élte túl." Aki nem élte túl az először is ,hogyan tudná elmondani? Másodszor akik nem élték túl, nem is tudod elképzelni mit megtennének ,hogy élhessenek ,te meg élsz és ilyen hülyeségeken gondolkozol. Kezdj el élni, és ne másért akarj meghalni hanem majd ha eljön az időd, magadért.
2012. máj. 26. 17:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Tény, hogy buta és böszme vagyok és talán a legnyomorultabb az emberek között. De ezzel mi a probléma? Ahány ház, annyi szokás. Már amúgy sem vetemednék szerintem arra, hogy megöljem magam. Pszichológushoz járok és jobban érzem magam egy fokkal.
2012. máj. 26. 17:48
 14/14 anonim válasza:

Háát, gondolom azóta kipróbáltad :*0

Majd ha lesz időd letudnád nekem ide írni?

Vagy akár priviben is!

Köszi

2013. aug. 15. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!