a barátom elhagyott, békében váltunk el. néha azt érzem h jobb is nekem nélküle mert most végre magammal foglalkozhatok, túlságosan rákoncentráltam a kapcsolatunk alatt. ÉS néhány tulajdonsága miatt azt gondolom h jobb ez.
nem tudtam vele rendesen tervezni mert alig lép előre, nem tesz a dolgok előrehaladásáért.
És mégis rengeteg emlék összeköt minket, ott volt mellettem minden bajban, jóban, rengeteg dolgot éltünk át és nagyon jól éreztük magunkat.
Ez a kettős érzés megőrjít, most akkor szeretem vagy nem? Annyira szeretném a régi boldog időket, de néha mégis azt gondolom h jobb nekem így. Melyik az igazság vajon? H mulasszam el?
2012. máj. 8. 17:38
1/6 anonim válasza:
Ahogy te is írtad, a sok emlék...ezek hiányoznak. MEg azért mégis csak hosszabb időt együtt voltatok. Idővel enyhülni fog ez az érzés. Addig meg sajnos tűrni kell. Amikor egy kapcsolatban felmerül a szakítás, gondolatban vagy szóban, ott már baj van. Meg van a szakítás miértje, de szép emlékek maradtak meg. Normális, hogy így érzel.
2012. máj. 8. 17:43
2/6 anonim válasza:
A gondotok az kizárólag a dolgok előrehaladásának aggályaid miatt vannak. Te az a úgymondanám anyagi centrikus vagy, míg ő ember központú. Ezért vannak a szép emlékek, de ott az is, hogy nem haladtatok előre. Olyat szerintem aki veled egy szinten előre halad és mindenben megfelel nem fogsz találni. vagy több lessz tőled, de lentebb nem adod. Gondolj bele mások a barátoknak élnek. szerintem nem rossz ez , senki sem tökéletes.
2012. máj. 8. 17:52
3/6 A kérdező kommentje:
én aztán nem vagyok anyagi centrikus. nem anyagi értelemben nem haladt előre. mindig voltak tervei, de nem tett értük semmit. Semmiért. Nem haladt előre semmiben és egyébként barátai sem nagyon vannak, nekem annál inkább. Nekem csak fontos h ha pl kitalálom h megizmosodom akkor eljárjak sportolni, vagy ha be akarok fejezni pl egy rajzot de elfogyott a ceruzám akkor vegyek egyet. Ő ilyenkor megrekedt, halogatta és én rengeteget veszekedtem vele mert így nem tudtam h h lesz közös jövőnk, ha semmit sem képes véghez vinni. És mégis baromira hiányzik :S
2012. máj. 8. 18:01
4/6 anonim válasza:
ha szeretnéd privben mesélek, mert én is ugyanebben a cipőben járok :S
jó lenne veled beszélgetni, szerintem kölcsönösen megértenénk a problémánkat,és talán kiutat is találnánk.
2012. máj. 8. 18:56
5/6 anonim válasza:
Én is teljesen ebben a cipőben járok. Ha nekem eszembe jutnak a jó emlékek és érzem, hogy hiányzik akkor gyorsan arra gondolok, hogy vele nem haladtam, meg milyen rossz volt amikor nem voltunk a legjobban, és könnyebb. Mikor szakítottatok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!