Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők által istenített férfiak vajon megállnák a helyüket egy komoly krízishelyzetben, pl. háborúban?
A kérdést azért tettem fel, mert mostanság mindig azzal szólják le a szingli fiúkat, hogy azért nincsen barátnőjük, mert nem elég férfiasak.Eddig oké.
Ha körbenézünk a világban, akkor szerintem sok esetben szerintem megkérdőjelezhető ez az állítás. Azt gondolom, nem feltétlenül állítható egyenlőségjel a kettő közé.
Mostanság, amikor egyre többen vetik fel, hogy a menekülthelyzet miatt akár komoly konfliktusok is lehetnek, a kérdés jóval aktuálisabb, mint korábban.
Osztjátok itt az észt, mind a kérdező ,mind a válaszolók. Közben azt sem tudjátok milyen lehet amikor igazi éles bevetésen van egy katona, milyen fizikai de inkább lelki megterhelésnek van alávetve. Az hogy valaki (hivatásos) katonásdit játszik jobbra át balra át , még nem háború, és ne is hasonítsuk hozzá!
Nem attól lesz valaki férfi hogy katona , vagy hogy megjárt egy háborút, vagy hogy lenyalja a haját és páváskodik a nők előtt, tovább kellene látni ezeken a dolgokon. Tudod mit kérdező én azt kívánom ne is kelljen megtudni senkinek milyen a háború!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!