Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők által istenített férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők által istenített férfiak vajon megállnák a helyüket egy komoly krízishelyzetben, pl. háborúban?

Figyelt kérdés

A kérdést azért tettem fel, mert mostanság mindig azzal szólják le a szingli fiúkat, hogy azért nincsen barátnőjük, mert nem elég férfiasak.Eddig oké.

Ha körbenézünk a világban, akkor szerintem sok esetben szerintem megkérdőjelezhető ez az állítás. Azt gondolom, nem feltétlenül állítható egyenlőségjel a kettő közé.

Mostanság, amikor egyre többen vetik fel, hogy a menekülthelyzet miatt akár komoly konfliktusok is lehetnek, a kérdés jóval aktuálisabb, mint korábban.

2015. aug. 28. 22:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A háborúban qva nagy a szerencsefaktor. Amikor volt a D-day, a véletlenen múlt, hogy kit lőnek szitává a nácik. Szóval ez sztem hülyeség.
2015. aug. 28. 23:18
 12/21 anonim ***** válasza:
A nők által agyonistnetített férfiak biztosan. Kik is azok? Svárci, Bruce Willis, PingWin Diesel, az a penge csávó, Gregor Cleagane, Morfeusz, Izom Tibi, Vastökű Johnny, gyúrúnkvazze, Beton Béni, Aprító Antal, Chuck Norris, Jenson Button, magyar vízilabdaválogatott.
2015. aug. 28. 23:29
 13/21 A kérdező kommentje:

Az biztos, senki nincs biztonságban!

Arra lennék kíváncsi, hogy egy ideál-típus Ű(pl. szétgyúrt, televarrt, kihaénnem) mennyire lenne bátor. Merthogy némely csaj bele is mondja a fiú szemébe, hogy hol van ő a másikhoz képest.

Holott lehet, hogy a lúzer kapna ezer plecsnit, a kőalfa meg menne a büntetőszázadba.

2015. aug. 28. 23:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így hülyeség, de legalábbis nem nyilvánvaló mi a válasz, kipróbálni meg nem lehet.

De azt észrevettem, hogy én mint férfi más férfiakra nézek fel mint a nők.

Vagy csak egy apróság: a szakáll más férfiakon sokkal több férfinak tetszik mint nőknek.

2015. aug. 28. 23:33
 15/21 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, a régebbi filmsztárok közül többen is megállták a helyüket, Clark Gable (Elfújta a szél)vagy Lee Marvin (Piszkos 12 Reisman őrnagy) tényleg valódi kemény fickók voltak.
2015. aug. 28. 23:34
 16/21 A kérdező kommentje:

Amiért még írtam, az az, hogy a "megtervezett" külső mellé némely fickó még felvesz egy "gengszterstílust" is, mert sok nő szemében az vonzóbbá teszi, más férfiak pedig nem nagyon mernek rivalizálni vele emiatt. Persze nincs mögötte valós tartalom, de ezt a legtöbben úgysem tudják.

Az más kérdés, ha valaki nem ijed meg tőle és nyakoncsapja, olyankor módosul a kép. :)

2015. aug. 28. 23:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát kezdjük azzal, hogy az aki egy utcai összetűzésben inkább elfut, mint megvédje azt aki fontos neki az inkább ne is legyen katona, mert a másik míg életét kockáztatja ő talán már el is menekült. Akinek nincs mit vesztenie is inkább lesz katona, de ha már vár itthon valaki akkor meggondolod, hogy kimész-e egy öngyilkos osztagba. Mi mai férfiak akik 30 vagy még akár a 40 év alattiak is, el sem tudják képzelni mivel jár egy háború és addig örüljünk amíg a legnagyobb problémánk az, hogy oda kell állni egy lány elé és elmondani, hogy mit szeretnél. Természetesen ma is vannak igazi férfiak akik el nem futnak semmi elől, legyen akármekkora is a hátrány, mert nem 1-2 embert ismerek akik 6 cigány ellen is kiállt és a végeredmény, hogy összeverték vagy sem már kevésbé fontos, minthogy oroszlán szíve van. Sokan csak játéknak fogják fel addig amíg nem valós veszély, mert azt hiszi még, hogy csak úgy menne előre, mint a codokban és aprítana, de valóságban ki se merné dugni a fejét, de mivel erre azért még így is elég levés esély van, csak úgy lehet kitörni mindenkinek ha a mindennapokban teljesít.
2015. aug. 28. 23:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Ez egy jó hozzászólás volt, tetszett.
2015. aug. 28. 23:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Szóval legyek együtt egy rambóval akivel 2 értelmes mondatot nem lehet váltani és az érzelmi intelligenciája 0. Mert a fronton hóhért játszik? Áruld már el mitől lesz egy kapcsolat egyedüli szükséges eleme hogy a pasi férfias legyen? Szerelem? Megértés? Törődés? Kommunikáció? Tisztelet? Ezek smafu?

Kérdező te születésedtől kezdve szenvedsz agybajban vagy baleseted volt?

Ui: párom megállná a helyét a fronton. Képzeld van olyan, hogy férfias és még a nőknél is sikeres. És attól, hogy valaki az élet egy területén legyen az a front vagy munka vagy divat jó, még nem következik az hogy alkalmas bármiféle kapcsolatra.

2015. aug. 29. 11:50
 20/21 anonim ***** válasza:
És aki volt katona de nincs sikere a lányoknál?
2015. aug. 29. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!