Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek nagyon csúnya a fenekem és a combom?
Figyelt kérdés
Ha barátnőtök így nézne ki akkor előfordulna, hogy nem kívánnátok meg, esetleg kiábrándulnátok belőle?
2015. aug. 24. 11:58
21/25 anonim válasza:
előző vagyok. Beelőztek a 18-asra gondoltam "utolsóként"
22/25 anonim válasza:
figyelj már, Amerikában, meg Magyarországon is van egy rakat túlsúlyos, akkor én is elengedhetem magam még jobban, igaz? Hát végül is megnyugtató tud lenni, rajtam is van jó pár kiló sajnos, de én inkább próbálok tenni ellene, nem beletörődni abba, h zsírdisznóként halljak meg. :) Szóval kicsit az jött át az írásodból, h nyugodtan törődj bele, semmi gond haver, ne is próbálkozz tenni ellene, szolizzál csak, hátha kevésbé látszik majd. Ezt úgy mondom, h engem nem zavarna, ha csak ennyi baj lenne egy csajjal, de azért mondanám neki, h ha zavarja, akkor tegyen érte, h ne legyen.
23/25 anonim válasza:
Mikor láttál ide kitéve fiú combokat vagy fenekeket és kérdést, hogy megfelel-e nekünk nőknek.
24/25 anonim válasza:
Hol élsz 22?? HOL?
Ha neked ez a test megfelel egy zsírdisznónak, akkor tudok gratulálni. Átnyújtom a város kulcsát.
Van rajta nagyjából 5 kiló felesleg. JAJJ NE
Ássa el magát, és ne mutatkozzon az utcán. Sőt vágja le a lábait, az lesz a legjobb.
Ne legyünk már fogyatékosok.
Ha egy 100 kilós ember tette volna ki a kérdést megérteném... Na de térjünk már magunkhoz. Leszakad az agyam.
25/25 anonim válasza:
24: az a jó, h megértetted a mondanivalómat, úgy látom. Én nem zsírdisznóztam le, sőt a végén még írtam is, h örülnék, ha csak ennyi baja lenne egy nőnek, de az, h törődj bele, max menj el szolizni az a válasz nem tetszik, szóval ne legyünk már fogyatékosok lécci. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!