Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek nagyon csúnya a fenekem és a combom?

Figyelt kérdés

Ha barátnőtök így nézne ki akkor előfordulna, hogy nem kívánnátok meg, esetleg kiábrándulnátok belőle?

[link]

2015. aug. 24. 11:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
elég keményen kritizálnak itt, pedig ez nálam nem gáz. Nyilván valami sport segíthet, de ez nálam simán belefér.
2015. aug. 24. 14:24
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Narancsbőrös, ahogy a strandon lévő lányok 90%-ának. Viszont ahogy észrevettem, a fiúkat annyira nem zavarja. Mikor haverommal voltam strandon és megállapítottam a fenti %-ot, akkor kérdeztem is tőle, hogy mi a véleménye erről, de azt mondta, őt baromira nem érdekli a narancsbőr.
2015. aug. 24. 14:46
 13/25 anonim válasza:
60%
NE hallgass rájuk. Én mint érett férfi azt mondom, ez egy szép popsi, és a combod formája is jó. Szerintem ezt sokan ugyanígy gondolják. :)
2015. aug. 24. 14:49
 14/25 anonim ***** válasza:
39%
Ez még nem csúnya, elmegy. De kéne edzened rá. Kocognod, vagy konditerembe járnod, és megfelelően étkezned. Ám így is tömhető, gyurmázható popsi. :D
2015. aug. 24. 18:26
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagyok fiú, de azért leírom. Sajnos az enyém is ilyen (először azt hittem az én fenekem van a képen, mert a bikinim is ilyen színű). A barátomnak nincs vele problémája, viszont nekem nagyon nem tetszik. De már nekiálltam tenni ellene.
2015. aug. 24. 21:58
 16/25 anonim ***** válasza:
66%

Ne érezd magad rosszul tőle, sajnos ilyen a genetikád, nem tehetsz róla. Pedig tényleg még kövér sem vagy. Ha nagyon zavar el kell kezdened valamit sportolni, bár ezt gondolom, te is tudod.

Rajtam meg van 15 kiló plusz, amit sehogyan sem tudok ledolgozni, viszont nincs narancsbőröm, báris nem ilyen mértékben. Na, most akkor mi jobb?! :))

Senki sem tökéletes, így kell elfogadnunk magunkat.

2015. aug. 24. 22:28
 17/25 anonim ***** válasza:
27%

Számomra csúnya.

#1: nem élek álomvilágban, eddig az összes nőmnek "babapopsija" és combja volt a te értelmezésed szerint. És nincs semmilyen más baj nálam. Nálad lehet valami baj, ugyanis egy 20-25 éves nőnek sima még a bőre.

Persze ha a 40-50 évesekről beszélünk, akkor nem szóltam, csak ez nem volt egyértelmű

2015. aug. 25. 18:47
 18/25 anonim ***** válasza:
1%

Szerintem okádék, és csak a saját igénytelenséged és tudatlanságod miatt néz ki úgy.

A "narancsbőr" nem létező fogalom. Zsíros vagy, és nincsen a zsírod alatt izom. Tulajdonképpen szinte zsír és csont vagy.

2015. aug. 25. 18:51
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem se szép. Látszik hogy lehet belőle szépet csinálni, nem genetikai képtelenség de az is látszik hogy nem mozogsz semmit és szar kajákat eszel és gondolom cukros üdítőket sem veted meg. Nem olyan nehéz jó kajákat enni és mozogni hetente párszor. Pláne ha téged is zavar és márpedig zavar mivel feltetted a kérdést.
2015. aug. 27. 13:32
 20/25 anonim ***** válasza:
63%

Az utolsó elég nagy faszs.ágokat hordott össze. :D

Ha elkezdesz rendszeresen sportolni, izmot növelni stb.. Ugyanúgy megmarad a narancsbőröd, és évekbe telik mire eltűnik az egész. Nyilvánvalóan az első pár hónapban elég látványos a változás. De a narancsbőr nem múlik el hip-hop attól még, hogy izmosodsz. Az izom, és a narancsőr nagyon jól megfér egymás mellett.

Igazából elég fo.staliga ember lehet az, aki képes elítélni egy női testet. És itt most nem a vonzódásról beszélek. Tőlem egy asztalhoz is vonzódhatna akárki. Nem érdekel, ha személy szerint nem tetszenek egyeseknek a normális testalkatú, duci, sovány akármilyen lányok.

Na de elítélni. Tajgetosz-pozitívnak titulálni, mert nem photoshoppolt a teste. S Z Á N A L M A S

Nekem nagyon sokáig voltak önértékelési problémáim ebből kiindulva. De egy nyáron körülnéztem az utcán, és rájöttem, hogy a legtöbb lánynak olyan bőre van, mint nekem. Plusz egy kicsit utána kutattam, és a sztárok 95% ugyanevvel küzd, és nem egy fotó bizonyítja, hogy néha nehezebb problémákkal küzdenek mint én (narancsbőr ügyileg).

Ha nagyon zavar, akkor a szolit, napozást tudom ajánlani. A sötétebb bőrön kevésbé látszik.

2015. aug. 27. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!