Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek nagyon csúnya a fenekem és a combom?
Ha barátnőtök így nézne ki akkor előfordulna, hogy nem kívánnátok meg, esetleg kiábrándulnátok belőle?
Remélem nem baj, ha én is válaszolok, mert nő vagyok. Szerintem nem csúnya egyáltalán, max. picit narancsbőrös. Amúgy meg ahogy én elnéztem a strandon, a nők 95%-nak ilyen, csak annak nem aki tényleg odafigyel az étkezésére és rendszeresen sportol.
Én sem vagyok sportos, meg nem táplálkozom kifejezetten egészségesen és nagyon minimálisan már nekem is látszik. Férjemet nem zavarja, mert örül, hogy felszedtem pár kilót, viszont én magam miatt úgy döntöttem, hogy elkezdek sportolni, mert engem zavar.
26/N
Ha ülő munkát végzel és nem sportolsz, nem csoda, hogy így néz ki. Nem szép, de elmegy.
Nekem is van narancsbőröm, de csak a fenekem alján eg y pici, igaz heti 3-4-szer edzek.
Igyál kevesebb kávét, több folyadékot, mozogj és javulni fog.
42/N
A 60 eves anyamnak feszesebb a combja. Szoval ezt a fotot asd el jol es ne mutogasd magad ruha nelkul fenyben.
Dietaznod kellene: no liszt no cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!