Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem mondhatom el senkinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek, persze csak név nélkül. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Azért írok ide, mert már hónapok óta gyötör egy ember illetve inkább egy probléma, amiről nem tudok senkivel sem beszélni hétpecsétes titok révén. Körülbelül hat hónapja megismerkedtem egy sráccal ( legyen a neve Pikachu) az interneten egy játéknak köszönhetően és mostanára nagyon szoros kapcsolat alakult ki köztünk. Egyre jobban megszerettem, intelligens, kedves, figyelmes ember, nagyon jó a humora, tetszik a stílusa, a modora de még a hangja is. Naponta beszéltünk, gyakran órákat Skypeon, Messengeren. Együtt játszottunk, mérgelődtünk, örültünk. És egyszer csak előhozakodott egy titokkal, " meleg vagyok". Nem részletezem, hogyan beszéltük meg a dolgot, a lényeg, hogy abszolút nem zavart, ugyanúgy tekintettem és tekintek rá, mint azelőtt. Azóta többször szerveztünk közös programokat és többször aludtunk egymásnál. Ezt a titkot róla csak én tudom, illetve még egy személy, akibe szerelmes volt, a nagy Ő akiről korábban annyit áradozott. Nevezzük Voldemortnak. Mostanára már nem érdekli Voldemort, azt mondja, hogy én vagyok a mérce, külsőre és belsőre is nagyon tetszem neki és Voldemort hozzám képest eltörpül. Azt is mondta, hogy szerelmes belém és ha meleg lennék, akkor 110%-os befutó lennék. Bevallotta, hogy fantáziált is már velem. Ő így érez. És hogy érzek én? Nem tudom, nagyon furán. Elég introvertált egyén vagyok, nincs sok barátom, szám szerint kettő, de velük valahogy más a kapcsolatom. Velük nem érzem olyan jól magam, mint Pikachuval, vele fekszem, vele kelek, akárcsak Ő, én is folyamatosan a Messengert nézem és azt várom mikor ír, mikor játszunk. Hiányzik és szeretnék több időt tölteni vele. Úgy érzem, vele bármiről tudok beszélni, olyan dolgokról is, amikről másokkal nem, mert kínos vagy ciki lenne. Nem érzem úgy, hogy tudnék találni még egy ilyen embert, főleg nem lányt, akivel hasonlóan jól érezném magam és ennyire vágynék a társaságára. Talán ő fogalmazta meg jól hogy a legjobb barát és a barátnő között van valahol, nem tudom. Hetero vagyok, a lányok hoznak szexuálisan lázba, de neki valahogy beleszerettem a lelkébe. Többször mondtam Pikachunak, hogy nagyon jólesne az ölelése, amit azóta már kiviteleztünk is, volt, hogy megfogtuk egymás kezét, bár lehet, hogy a körülmények hatására ( ittas állapot, félelem). Nem undorodom tőle, más fiúra nem tudnék ránézni "úgy", de neki mondtam, hogy esetleg még "azt" is megpróbálnám vele valahogyan, bár azt sem tudom, mit kéne csinálnom. Csak azért tenném, mert nagyon szeretem és nem akarom, hogy miattam ne részesüljön hasonló élményekben. Miért? Mert mondtam neki, hogy nagyon féltékeny vagyok, ( neki sincs sok barátja, vagy ahogy ő mondta, barátja igazából nincs is) nem csak vele kapcsolatban, egyszerűen ilyen a természetem, és erre azt válaszolta, hogy ettől nem kell tartanom, képes túllépni ezen és én elég vagyok neki, még Voldemort sem érdekli már. Nem lenne fair, ha azt kérném, hogy ne keressen magának valakit, de ha keres akkor abba én megőrülök.

Részletezhetném még tovább, de így is elég terjedelmesre sikeredett a kérdés bevezetése. Abnormális ez a kapcsolat? Van ilyen kapcsolat hetero és meleg között? Esetleg én nem vagyok normális, velem van a baj? Mi a véleményetek erről a kapcsolatról? Jobb lenne, ha véget vetnénk ennek? Mindketten egyetemisták vagyunk, nagyjából azonos életkorúak.

2015. aug. 23. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem az egy tökéletes ötlet
2015. aug. 24. 02:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Abnormális-e a kapcsolat? Egyáltalán nem. Viszont nem is szerencsés. A leírásodból nekem úgy tűnik, hogy biromantikus heteroszexuális vagy, magyarul olyan személy, aki mindkét nembe képes szerelmes lenni, de szexuálisan csak a vele ellenkező neműket tartja vonzónak. Ez normális dolog, nem is ritka, viszont problémás, ha olyan emberbe szeretsz bele, akivel amúgy nem szeretnél szexuális kapcsolatot. Márpedig szerintem a te esetedben erről van szó. Itt igazából az a baj, hogy mindketten sérültök: a barátod is, mert nem kaphat meg téged "úgy", meg te is, mert nem adhatsz meg mindent neki, amit szeretne. Persze csak rajtatok áll,hogy kipróbáljátok-e a szex részét, aztán vagy bejön vagy nem... de ha csak azért erőlteted magadra a dolgot, mert félsz, hogy különben elveszítenéd, akkor szerintem az már eleve halálra ítélt ötlet. :( Ha csak azért van vki együtt szexuálisan egy másik emberrel, hogy neki örömet szerezzen, akkor önmaga valószínűleg nem fogja élvezni a dolgot, és előbb-utóbb frusztrálttá válik emiatt, ami aztán csak újabb gondokat szül. Szóval csak akkor vágj bele a fizikális dolgokba, ha te is úgy érzed, hogy érdekel a dolog, szívesen kipróbálnád. És persze a legfontosabb, hogy légy 100% őszinte: mind önmagaddal, mind a barátoddal. Beszélgessetek erről sokat, aztán majd az idő eldönti, hogy mi lesz ebből: marad-e barátság vagy esetleg több vagy akár vége lesz a barátságnak...
2015. aug. 24. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Bmeg, ha tudnád mennyi ilyen fanfiction-t olvastam. Mindig is arról álmodoztam, hogy ez lehet-e igaz az életben, erre... :D
2015. szept. 12. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
tyűha. szerintem is ki kellene próbálni a testiséget a sráccal, akkor eldől, mit is akarsz.
2015. szept. 17. 15:23
 15/15 anonim válasza:

szerintem te szerelmes vagy és szerintem a szexuális vonzalom ki alakulhat egy idő után de egyet értek az előzőekkel.

Vigyázz!!!!

(19 éves meleg fiú vagyok)

2016. ápr. 28. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!