Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek? Vélemény?
meg kellett volna mondanod az igazat, hisz te is tudod hogy sms-ezgetett mással
jobb ha tőled tudja az igazat, mint ha máshogy derül ki
Ez így durva, te sem bízol benne és már ő sem benned.
Nem bizonygatnám, úgyse jön be, inkább mutatnám, hogy igazam van. De nem vagyok a helyedben.
Sajnos már nem tudom a srácot megkérni,hogy mondja azt,hogy emiatt aludt ott mert már mondom,hogy letagadtam . nem tudtam mit tenni,mert csak k>rv>ott ,hogy megcsaltam így meg úgy,meg se hallgatott,nem hitt nekem.. :(
és a barátnő fenyeget,hogy ne is keressem a fiút,mert akkor más dolgokat is mondd,meg azt fogja mondani,hogy megcsaltam..
pedig a fiúval újra beszélünk és ő is nagyon komolyan gondolja a dolgot és én is.soha nem tudnám megcsalni. amitket pedig leírtam azok többnyire akkor voltak amikor nem voltunk együtt,egyetlen volt akkor amikor még igen,de akkor írtam,hogy mi volt.. nagyon rosszul vagyok emiatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!