Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is kiábrándító, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is kiábrándító, ha egy nő cigizik?

Figyelt kérdés

2015. aug. 21. 12:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

engem nem tudtok lepontozni, szóval: tök mindegy, h szép vagy csúnya lány, ne legyen már függő, kapja be az enyémet, ha ennyire szeret szívni.

nem is az, h ne cigizzen, oké, h néha elszív egy szál cigit, de ne menjen már óránként, ez a függőség talán idegesítőbb, meg lássuk be nem áll jól a kezükben, mondjuk a ffiaknak se, de az engem nem érdekel. :D

2015. aug. 21. 15:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Láttam már olyan gif képet ahol a puncijából fújta ki a füstöt, na akkor mondtam vigyorogva ez a csaj egy művész, de amúgy általánosságban kiábrándító
2015. aug. 21. 16:36
 13/17 Fish1 ***** válasza:

Nem.

Az kiábrándító, ha valaki ittas (mindkét nemnél), és ez látszik is rajta.

2015. aug. 21. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem kiábrándító, nekem legalábbis nem. Se az, ha nő cigizik, se az, ha férfi. Az ő dolga.

Én is cigizek/cigiztem. Most próbálok róla leszokni kb 1 hónapja, és nem azért, mert hogy más mit gondol rólam a cigi miatt, az nem érdekel, hanem mert így döntöttem. Az egészségem miatt leginkább, na nem mintha a sok kipufogófüst meg a gyárakból kiáramló füst sokkal egészségesebb lenne, de mindegy.

Soha nem értettem miért kell másokat elítélni, azért mert cigiznek. Van 1-2 olyan ismerősöm, akit a cigi miatt utasítottak el és hozzá kell tennem, nagyon tahó módon. Mintha kevesebbet érne az az ember, aki cigizik, attól mint aki nem. Pedig a kettő között semmiféle összefüggés nincs. Az, hogy valaki cigizik nem jelenti azt, hogy állandóan büdös, bagó szagú. Én se voltam az.

Azt is nehezen tudom felfogni, hogy valakit már csak megismerni sem vagy hajlandó, azért mert cigizik. Esélyt sem ad arra, hogy megismerje. Lehet, hogy egy tök normális nőről/férfiról van szó, de élből el kell utasítani.

Az, aki meg nem cigizik könnyen mondja, hogy jajj szívj el napi 1-2 szálat, mert ez nagyon nem ilyen. Szerintem 10 emberből nagy ritkán 1 vagy egy se az, aki meg tudja állni, hogy napi 1-2 szálat szívjon el. Az nekem inkább ilyen divatcigizésnek tűnik, mert hogy értelme nem sok, az biztos. A másik kedvencem, mikor összejönnek és akkor hirtelen le akarja szoktatni róla. Na ez viszi a pálmát :D Szeretem mikor azt hiszik egy aktív (akár 5-10-15 éve) dohányzóról, hogy akkor majd ők most világot váltanak és 1-2 nap vagy hét alatt szépen leszoktatják a cigiről. Vicces. Nagyon vicces.

2015. aug. 21. 17:07
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó: azt nem mondtam, hogy el is ítélem. Megvannak a magam fura dolgai amúgy is, szóval még inkább nincs pofám ítélkezni másokon. De az arcbőrön és leheleten meglátszanak előbb utóbb a nyomai, akárcsak a fogakon és a tüdőn. Semmi értelme dohányozni, szóval jó oka kell legyen, hogy valaki szív.
2015. aug. 21. 17:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem speciel nem érdekel.
2015. aug. 22. 01:40
 17/17 A kérdező kommentje:
#14: ezt úgy írtad, mintha amúgy lenne értelme a cigizésnek, ha napi két kartonnal szív el vki. :D Egy kib**zott függőség, semmi értelme. Ja, h megnyugtat? Azért mert hülyék voltatok, rászoktatok, és hiányolja a szervezetetek. Inkább legyen divatcigis vki, mint rohadt cigi szagú a szája, ruhája, mindene. Az a legjobb, mikor rohad le a vakolat a lakásban tőle, mert nem bírja kitolni a seggét, h kinn cigizzen.
2015. aug. 22. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!