Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító, ha egy lány cigizik?
Én dohányzó lány vagyok és úgy vettem észre,hogy ez zavarja a nem dohányzó pasikat.
Lassan ott tartok,hogy csak dohányzó pasik jöhetnek szóba...
L19
Számomra nemtől függetlenül kiábrándító, ha valaki dohányzik. Tudatos önpusztítás, ráadásul elég drágán. Úgy, hogy van alternatív feszültséglevezető módszer is. Főként, ha a 14-15 évesek kezében látok cigit, no, az aztán nem csak kiábrándító, hanem egyenesen elkeserítő. :)
A lányoknál pedig határozottan kiábrándító. Soha nem álltam szóba dohányos lánnyal, ha ismerkedni szerettem volna. Lehet, hogy napi 1-2 szál, de a ruháján, a bőrén, a száján érezhető, még a parfüm, a kézmosás, vagy a rágó ellenére is.
És egyébként pedig az előttem szólónak igaza van: ha 1-2 naponta 1-2 szálról beszélünk, az még dohányos emberre vall, szóval teljes lelki nyugalommal el lehet felejteni azt a pár szálat.
Nálam a cigi az esélyeket 10 ről 0 ra repíti le
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!