Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki tetszik. Ha összefutok vele a suliban, akkor valahogy nem tudok ( csak nézem és nem bírom kinyögni) köszönni, sőt úgy nézek rá, mintha haragudnék rá. Többször hitte már azt, hogy haragszom rá, és most is ez van. Néha nagyon bánt, hogy ilyen vagyok vele. Most is ez a helyzet.

(gondolkoztam, hogy ezt a akérdést az önismerethez írjam, de remélem jól döntöttem, hogy ide írtamXD)L/13

2010. márc. 9. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
ne nézz rá mérgesen,hanem kedvesen esetleg mosolyogj rá...venni fogja az adást hidd el :)
2010. márc. 9. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:

semmi féleképpen ne nézz rá mérgesen.én is ezt tettem egy fiúval 9.es koromtól.ő akkor volt 10.es..idén12.es és végez.most derült ki hogy összejött volna velem csak egy idő után ellenszenves voltam neki mivel semmi kedvességet nem látott bennem.szóval itt a példa.tanulj;)

17/L

2010. márc. 9. 18:04
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. márc. 9. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Mosolyogj! :D
2010. márc. 9. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
13 évesen inkább fogalalkozz a matematikával délután nézz meséket este 9kor meg takarodjál aludni . remélem segítettem
2010. márc. 10. 12:44
 6/8 A kérdező kommentje:

igen segítettél te k*csög balf*sz.:D

ha már ekkora b*zi vagy, hogy nem írod oda, h hány éves vagy azért megjegyzem..akárhány évesen elég szánalmas, hogy nincs jobb dolgod, mint azokat b*szogatni, akik kérdéseket írnak..szte takarodj a jó k**va any***..:D(L)

2010. márc. 10. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
20 vagyok te betyár k_rva. anyád nálamhagyta a sz-ros tangabugyiját küld vissza h vigye el mer már k.rvabüdös
2010. márc. 10. 22:10
 8/8 anonim válasza:
13 éves létedre elég nagy az arcod ^^. Szerintem inkább foglalkozz mással. Ráérsz még a pasikkal....
2010. márc. 11. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!