Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért menő ribinek lenni? Vannak még normális lányok? (többi lent)
ha felmegyek myvipre iwiwre vagy csak ha fikablogokat nézzük mindenhol azt látom h 12-16 éves kislányok (TISZTELET a kivételnek) a mellükről rak fel képet.meg így úgy bebaszva meg azzal dicsekednek h a tegnapi bulin hány srácot szopott le.olyan képek h 2 lány egymás szájába meg nyalják egymást.miért menő ez? normális lányok még vannak? persze idősebb korosztály is de ezek főleg a csöcsüket mutogatják.
az meg a fiúk "elítélik"... de közben meghúzzák.leribancozzátok őket meg h nekem nem kell mert sokan átmentek rajta.dehogynem

10:56 valaki végre megért.
Idáig folyton csak bnőt kerestem. Sose találtam. Milyen akadt a farkamra? Ribanc. Hiába könyörögtem és hajtottam hónapokig 1 valakire. Érdekes.... mégis ribanc volt/lett.... hogyvanez???? :O
Merem állítani hogy a csajok 10 pasijukból 7 pasit nem vallanak be a következő srácnak akit kiszemeltek maguknak. Csak hogy "megfeleljenek" és ne hogy kiderüljön róluk ribanc életmódjuk. A kutya itt van elásva. Ha belelátnék a csajok alattomos gondolataiba húúúú.... amiket el nem mesélnek talán még senkinek se.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!