Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért menő ribinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért menő ribinek lenni? Vannak még normális lányok? (többi lent)

Figyelt kérdés

ha felmegyek myvipre iwiwre vagy csak ha fikablogokat nézzük mindenhol azt látom h 12-16 éves kislányok (TISZTELET a kivételnek) a mellükről rak fel képet.meg így úgy bebaszva meg azzal dicsekednek h a tegnapi bulin hány srácot szopott le.olyan képek h 2 lány egymás szájába meg nyalják egymást.miért menő ez? normális lányok még vannak? persze idősebb korosztály is de ezek főleg a csöcsüket mutogatják.

az meg a fiúk "elítélik"... de közben meghúzzák.leribancozzátok őket meg h nekem nem kell mert sokan átmentek rajta.dehogynem

2010. márc. 9. 15:27
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Talán mert a pasiknak ez kell.A mostani srácok nem akarnak komoly kapcsolatot(tisztelet a kivételnek) és ehhez tökéletes egy r. : nem lelkiznek, könnyen dönthetőek,agyuk nem sok(át lehet őket vágni),jól néznek ki(ha fele annyi időt és pénzt ölnének bele tanulásba, akkor atomfizikusok lennének egytől egyig),könnyű őket otthagyni.

Az én exem is egy ilyen 16 éves csajjal lépett majdnem félre(ő 22...).Kiscsaj myvipjén olyan képek vannak...kis r. .Beszéltem is vele : agyilag zokni, életében nem volt 3 napnál hosszabb kapcsolata és csodálkozik,hogy miért hívják ribinek...a betegség szerinte jó dolog,mert így marad vékony.Legnagyobb gondja,hogy milyen ruhát vegyen.Suliban persze nem először bukik,tanulásra nincs ideje.Jah és olyan aranyosan jegyezte meg, hogy ő tudta ám,hogy van barátnője a srácnak(én) ,de attól ő még randizgatott vele.De persze nem kell neki komolyan a srác.

Az volt a 'szerencsém', hogy myvipen indult ez az egész történet és még időben felfedeztem(fénykép komment).Akkora balhét csaptam, a srácot ki is dobtam.Aki egy ilyen csajjal képes lenne együtt lenni, az nekem nem kell- megalázó!!!Érdekes módon azóta is engem bálványoz a srác, pedig már egy év eltelt.

2010. ápr. 10. 22:58
 42/51 titoook válasza:

igaz, ribanc és ribanc között is van különbség... szal nem mindegy hogy egy fiú, vagy egy lány tart valakit ribancnak.. ha egy lány, akkor az lehet féltékenysédből is (pl.: nem vagyok egy szépség, de ribanc biztos nem vagyok, és egyszer a hátam mögött leribancozott egy eléggé nemszép lány...) ha egy fiú, ott már gáz van... De ezektől a "juj, felrakok a melleimről, melltartómról, szexeléseimről képet myvipre" ribiktől én is hányingert kapok...

Viszont tényleg nem mindig a külsőn múlik a r*bancság... lehet valaki osztályelső és anyuci kedvence is, és közben meg...

16/L

2010. ápr. 10. 23:01
 43/51 anonim ***** válasza:
egyetértek! respekt a kérdezőnek!:)
2010. ápr. 10. 23:20
 44/51 anonim ***** válasza:

egyetértek! respekt a kérdezőnek!:)

Ott a pont! ;)

2010. ápr. 10. 23:25
 45/51 anonim ***** válasza:

Nekem azzal van tele a tököm, hogy mindenki ezen vergődik. Hol nem szarod le? Mindenki úgy él, ahogy akar. Szeritnem ők sem hisztériáznak azon, hogy te különbözöl tőlük.

De persze, legyen még száz meg száz ugyanilyen kérdés, ahol mindenki leírja, hogy ak érdezőnek mennyire igaza van, és ettől a világ egy szebb hely lesz. Mert mindenki frankón megmutathatja, hogy ő erkölcsi és morális szempontból az átlag felett van. Hurrá!

2010. ápr. 11. 00:47
 46/51 anonim ***** válasza:
érdekes én nem látok ilyen képeket ebben a korzstályban... :O
2010. ápr. 11. 04:49
 47/51 anonim ***** válasza:
* korosztályban
2010. ápr. 11. 04:49
 48/51 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket.

Én nem tapasztaltam azt, hogy ők lennének "menők". Engem senki nem ítél el azért, mert normálisan nézek ki, és nem nyalogatom más lányok manduláját. Olyanokkal kell ismerkedni, akik maguk is normálisak. Nekem az összes ismerősöm ugyanolyan véleménnyel van ezekről a napisz@ros csibékről, mint én. Így aztán én nem érzem emiatt magam kevésbé "menőnek", őket pedig "menőnek":)

De az tény, hogy nagy divat lett ez a melltartóban/meztelenül pózolgatás, különben nem is élne a napisz@r.

20L

2010. ápr. 11. 10:06
 49/51 anonim ***** válasza:

Szerintem az 53%-os 20 éves fiúnak igaza van!

A magamutogató ribiket én is elitélem, de a normálisnak kinéző lányok is tudnak ám ribik lenni!

2010. ápr. 11. 10:56
 50/51 anonim ***** válasza:

előre is bocsi, mert nem olvastam végig minden választ és kommentet

szóval azt kérdezeted h miért ez a menő, de ha jobban megnézed csak maguk közt menő. Aki nem tarttozik bele ebbe a r*bancos csoportba az lenézi őket.

és igen , vannak normális lányok, itt vok én is ,de rajtam kívül még rengeteg, csak mi nem szeretünk annyira kitűnni a tömegből

16/l

2010. ápr. 11. 13:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!