Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért menő ribinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért menő ribinek lenni? Vannak még normális lányok? (többi lent)

Figyelt kérdés

ha felmegyek myvipre iwiwre vagy csak ha fikablogokat nézzük mindenhol azt látom h 12-16 éves kislányok (TISZTELET a kivételnek) a mellükről rak fel képet.meg így úgy bebaszva meg azzal dicsekednek h a tegnapi bulin hány srácot szopott le.olyan képek h 2 lány egymás szájába meg nyalják egymást.miért menő ez? normális lányok még vannak? persze idősebb korosztály is de ezek főleg a csöcsüket mutogatják.

az meg a fiúk "elítélik"... de közben meghúzzák.leribancozzátok őket meg h nekem nem kell mert sokan átmentek rajta.dehogynem

2010. márc. 9. 15:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
igen ez igaz.. és az még szomorúbb hogy a fiúk őket részesítik előnyben (":
2010. ápr. 10. 21:14
 32/51 anonim ***** válasza:

Nem is olyan kevés a normális lány, vagyis mit is számítunk normálisnak?

Van egy másik véglet is, abból is akad pár...

Sok normális lány van, csak az "extrémek" feltűnőbbek.

Én speciel biztos hogy nem feküdnék le egy ilyennel még ha meztelenül jönne is oda hozzám.

Válogatós vagyok:P

Szeretem az intellektuális lányokat, akik nem a külsőségekkel vannak elfoglalva

17/F

2010. ápr. 10. 21:17
 33/51 anonim ***** válasza:
24%

manapság azért ribinek lenni mert számomra vonzó. Számomra ez az ami megfog ha jól néz ki és divatos. Ehhez nem feltételnül kell ribinek lenni. Ribanc és ribanc közt is van különbség. Aki nekem ribanc az lehet hogy más pasi szemszögéből 20 éven át élettárs lesz (ribänckodás nélkül)

Vágod?

Akiket én idáig megismertem azok tényleg azok voltak. Védtelenül élték életüket és ha beleszólsz ők vannak felháborodva (tudom próbáltam) Én is megdícsérek egy szép csajt (ha nem mondom ki a gondolatomba ösztöneimbe végig fut) dejólenne ha? .... ne tagadjátok pasik. Mert az ösztön az ösztön. Ilyet mond. Nem dugná meg... Dehogyisnem. Még nem volt részed ilyen alkalomba. Nekem volt képzeld. Én se tudtam ellen állni és képzeld jól esett és képzeld nem bántam meg és képzeld tapasztalódtam és képzeld el hogy ez által nekem egy tökéletes bnőm lesz egyszer valahol valamikor sokáig. Lehet hogy éppen neki köszönhetem mind azt ami az nap történt 1. nap lefeküdtünk. És? Jóléreztem magam? Igen. És Ő? Ő is... 2 hétig tartott. Ennyi. Lelépett más pasival. Egészségére. Attól mert egy csaj nem tud titeket megszeretni és nem volt képes veletek kapcsolatra jutni (komolyra) attól még nem ribanc. Én védem a csajokat. Ti meg fújjogjatok csak és küzdjetek a "középosztályért".... aha azt hiszitek abba a közép-rétegbe aki a nem ribanc ugyan de jól néz ki mégis kategóriáról beszélek akikre Ti vágytok. Ne félj tartogatnak még meglepetéseket és estek majd pofára és a ribanc szó ami rá nemvolt jellemző a te szemszögedből... majd előbb utóbb bebizonyosodik hogy mégis csak ribanc.... hiába nincs fenn róla melles-picsäs-tangäs kép!!!! Akkor fogsz pofára esni barátom/barátaim....

20/F

2010. ápr. 10. 22:14
 34/51 A kérdező kommentje:
22:14 te kib*szott nagyképű van... így persze könnyű..pfffff
2010. ápr. 10. 22:21
 35/51 anonim ***** válasza:
47%

nem vagyok nagy képű hanem fiatal vagyok és rájöttem arra hogy a "ritka kivétel"-nek mondott ártatlan kis lányocskák is tudnak ugyan olyan alattomosak lenni, mint bármilyen más csaj. Ez csak pasi kérdése ki milyen csajt néz ribancnak. Képzeld volt olyan is hogy hónapokig nyomultam egy csajra és tudtam senkije nincs és én vagyok neki a tökéletes. Szűz volt sikerült meglenni vele. Meddig tartott 3 hétig. Miért mert rá következő héten már új pasija volt. Hiába volt ártatlan kis 17 éves és jólnevelt anyuci-kedvence csaj. Pedig nem volt valami hú-de szép. Átlag kis magának való. Hogy jön le? Mire kellettem? Én voltam a konzervnyitó. Nah erről beszélek. Elő melegítettem az ágyát egy másik pasi számára. Kösz!!! Számomra ő ribanc. Ha ez a csaj engem nem említ meg hogy én voltam neki és velem ezt tette akkor a következő pasinak az én volt bnőm NEM RIBANC... vágod ??? Ha engem eltitkol és amit művelt alattomos módon. Akkor bizony tutira oda lesz érte a következő pasi érte. De majd a következő pasi is pofára fog esni vele.

20/F

2010. ápr. 10. 22:32
 36/51 anonim ***** válasza:

Én is undorítónak találom az ilyet, de még véletlenül sem merül fel bennem, hogy megb@szak egy ilyen csajt...

fujj

f/18

2010. ápr. 10. 22:41
 37/51 anonim ***** válasza:

kedves 22:41

majd te is undorítónak fogod találni azt a bnődet aki nem ribanc.

Mégis az lesz. Nyugodj meg te rád is vár egy olyan csaj valahol aki a bnőd lesz mert úgy tűnik nem ribanc. Hidd el. Nincs a homlokára írva.....

Amitől félsz, rettegsz írtózol előbb utóbb rád talál az a dolog. Ahogy a nagykönyvbe le van írva: MAGADHOZ VONZOD amit nem szeretsz amit nem szeretnél megtörténjen. :S

Sajnos! Sajnos igazam van.

20/F

2010. ápr. 10. 22:47
 38/51 anonim ***** válasza:
énis mindig azt hittem hogy jó kis bnő lesz belőle és nem ribanc. Mindig arról van szó. Meddig? Meddig nem lesz az. Hát igen 2 hétig átlag. Vagy csak velem történtek ilyen extrém szar dolgok nemtudom. Inkább ellenkezőjét teszem. Ha ez jutott az életbe? Megpróbálok nem tenni ellene és azt elfogadni ami van. Ribancaim voltak? Pedig bnőt akartam volna. Mi a megoldás? Ribancot kell keresni.... akkor talán rátalálok egy bnőre. Elvileg akkor fordítva sül el a tervem :)
2010. ápr. 10. 22:50
 39/51 anonim ***** válasza:
Hát én 14 éves csaj vagyok.Én normális vagyok..mondjuk én meg nem pasizok meg ilyenek mert olyan beszari vagyok..amúgy nem vagyok ronda... és engem is idegesítenek ezek a magukat mutogató nyomik.. nem tudom mire jó..szerintem mindamelyik alacsony IQ-val rendelkezik.
2010. ápr. 10. 22:54
 40/51 A kérdező kommentje:
nem minden esetben.ne olyan csajt keress aki qrva jól néz ki... járj akkor ribancokkal nekik biztos csak arra fogsz kelleni
2010. ápr. 10. 22:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!