Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért menő ribinek lenni? Vannak még normális lányok? (többi lent)
ha felmegyek myvipre iwiwre vagy csak ha fikablogokat nézzük mindenhol azt látom h 12-16 éves kislányok (TISZTELET a kivételnek) a mellükről rak fel képet.meg így úgy bebaszva meg azzal dicsekednek h a tegnapi bulin hány srácot szopott le.olyan képek h 2 lány egymás szájába meg nyalják egymást.miért menő ez? normális lányok még vannak? persze idősebb korosztály is de ezek főleg a csöcsüket mutogatják.
az meg a fiúk "elítélik"... de közben meghúzzák.leribancozzátok őket meg h nekem nem kell mert sokan átmentek rajta.dehogynem
Igen. Vannak.
16 éves vagyok, de egyetlen "megbotránkoztató" képem sincs semmilyen közösségi portálon.
Elítélem az ilyen lányokat. Úgy érzem, mással nem tudnak kitűnni, és ezzel akarnak bekerülni a tucat emberek közé. Azt hiszik, hogy ez vagány..és nagylányos.Hol ott a divat miatt csinálják. Mert "menő" . . . szerintük. És akkor csodálkoznak, hogy a pasiknak csak a szexre kellenek. Mindegy..
A fiúk viszont mindig azt hangoztatják, hogy "nincs egyetlen normális lány sem [nem egy ilyen kérdést láttam már](pl. myvpen), DE még is, ha oda kerül a sor, akkor tuti lefeküdnének velük (persze tisztelet a kivételnek:))
Ilyen világ ez. Ha nem vagy tucat, és nem teszed ki a melled, feneked..hát akkor nem vagy menő..
Bocsi ha kicsit értelmetlen, de remélem értelmezhető! :)
16 L
pontosan erről beszélek én is.teljesen igazad van
ja és ráadásul annyira csúnyán beszélnek.pedig nem menő. inkább undorító
ma 15:36-os vagyok, aki sokat írt.:)
Egyet értek Kedves ma 15:37.es :)
A fiúknak igen..ez kell, de a Férfiaknak (legalábbis aki komoly kapcsolatot keres) nem..Szvsz.
15:36-os vagyok megint..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!