Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők, akiknek alacsony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akiknek alacsony, velük kb egymagasságú pasijuk van, hogy vesznek fel magassarkút?

Figyelt kérdés
Ha pl mennek valami olyan helyre, ahol ki kell öltözni, vagy mondjuk a sajàt esküvőjükön, vagy ha csak szeretne néha csinosan felöltözni?
2015. aug. 16. 07:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az esküvőmön én mindenképp lapos sarkúban, vagy legalábbis csak annyira magas sarkúban leszek, hogy az egész éjszaka kényelmes legyen. Szeretem a magassarkúkat, nem az, csomó kényelmes cipőm is van, de azért déltől hajnali 5-6ig nem biztos, hogy bírnám benne, állandóan ugrálni, táncolni, talpon lenni. Tehát, bár a párom a magasabb, attól függetlenül nem húznék 20 centis platformos cipőt az esküvőre :D

Másfelől meg, az egyik kényelmes szandálomban majdnem ugyanolyan magas vagyok, mint a párom. Ő azt nem annyira szereti, de hát mit lehet tenni. Az egymagasság engem nem zavar, csak az ő csőrét böki kicsit. De ha titeket ez nem zavar, vagy nektek nem probléma, hogy eleve azonos a magasságotok (vagy netalán a párod alacsonyabb), akkor egy magassarkú sem kellene, hogy problémát jelentsen.

2015. aug. 16. 09:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Engem nőként zavarna egyébként. 170 vagyok, a párom 195 és ez épp így van jól.

Kétszer volt már 170es barátom, de zavart. Bár nem emiatt lett vége, még fiatal voltam, 2-3 hónapos kapcsolatok voltak ezek. Mindenesetre ettől függetlenül zavart a magasságuk.

A későbbi két exem már 185 körül voltak, az rendben volt. A párom meg most még egy 10 centivel magasabb és imádom. :)

2015. aug. 16. 09:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem az első nagy szerelmem is velem egymagasságú volt és a második is az. Volt magasabb párom, 2-3 hónapig. Érdekes módon pont a magasabb volt, akit zavart, ha magassarkút vettem fel, mert az szerinte túl kihívó.
2015. aug. 16. 09:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Egymagasságú velem.

Utálja a magassarkúakat, ezt tiszteletben tartom a jelenlétében, de ha aznap nem találkozom vele (vagy még épp nincs lebeszélve), akkor felveszem. Max fölé magasodok 10 centit, de volt már ennél magasabb barátnője is.

2015. aug. 16. 10:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Még sosem volt magassarkúm.

Alacsonyabb férfim viszont igen, szerettem tehát nem a cipőm meg a centik számítottak, ha érted, esetleg.

2015. aug. 16. 10:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Magassarkú nélkül alacsonyabb vagyok magassarkúval magasabb. Ő is szeret rajtam én is szivesen hordom. Nemvgond egyikünknek sem.
2015. aug. 16. 11:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem nőként zavarna, más meg nem, nem vagyunk egyformák. Van egy magas nő ismerősöm még főiskoláról, nála cipő nélkül is látványosan alacsonyabb a párja, ők jól megvannak így. Engem meg zavarna, mert eleve szerettem volna kicsit magasabb lenni, de ez már nem fog összejönni sajnos, ezt dobta a gép, viszont talán pont ezért szempont nekem párválasztásnál a másik fél magassága, hogy a gyerekeimnek legyen esélyük kevésbé hátrányos géneket örökölni ilyen szempontból.
2015. aug. 16. 11:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 168 cm vagyok a barátom 170.A mindennapi életben nem hordok magassarkút max bulikban néha-néha ,olyankor magasabb vagyok nála ,de engem nem zavar meg szerintem őt se .
2015. aug. 16. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!