Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akiknek alacsony, velük kb egymagasságú pasijuk van, hogy vesznek fel magassarkút?
Az esküvőmön én mindenképp lapos sarkúban, vagy legalábbis csak annyira magas sarkúban leszek, hogy az egész éjszaka kényelmes legyen. Szeretem a magassarkúkat, nem az, csomó kényelmes cipőm is van, de azért déltől hajnali 5-6ig nem biztos, hogy bírnám benne, állandóan ugrálni, táncolni, talpon lenni. Tehát, bár a párom a magasabb, attól függetlenül nem húznék 20 centis platformos cipőt az esküvőre :D
Másfelől meg, az egyik kényelmes szandálomban majdnem ugyanolyan magas vagyok, mint a párom. Ő azt nem annyira szereti, de hát mit lehet tenni. Az egymagasság engem nem zavar, csak az ő csőrét böki kicsit. De ha titeket ez nem zavar, vagy nektek nem probléma, hogy eleve azonos a magasságotok (vagy netalán a párod alacsonyabb), akkor egy magassarkú sem kellene, hogy problémát jelentsen.
Engem nőként zavarna egyébként. 170 vagyok, a párom 195 és ez épp így van jól.
Kétszer volt már 170es barátom, de zavart. Bár nem emiatt lett vége, még fiatal voltam, 2-3 hónapos kapcsolatok voltak ezek. Mindenesetre ettől függetlenül zavart a magasságuk.
A későbbi két exem már 185 körül voltak, az rendben volt. A párom meg most még egy 10 centivel magasabb és imádom. :)
Egymagasságú velem.
Utálja a magassarkúakat, ezt tiszteletben tartom a jelenlétében, de ha aznap nem találkozom vele (vagy még épp nincs lebeszélve), akkor felveszem. Max fölé magasodok 10 centit, de volt már ennél magasabb barátnője is.
Még sosem volt magassarkúm.
Alacsonyabb férfim viszont igen, szerettem tehát nem a cipőm meg a centik számítottak, ha érted, esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!