Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, miért lehet 3 éve egyedülálló egy szép, fiatal, huszonéves lány?
Side...kezdjük ott hogy te szóltál be nekem.
Így az hogy te mit kedvelsz vagy mit nem az teljesen nem érdekel.
A másik hogy olyan buta vagy mint a föld, senki nem mondta hogy az egyetlen próbatétel az lehet hogy ki kell állnod magadért.
Az hogy neked az a véleményed hogy aki ki tud állni magáért az elnyomja a gyengeségeit csak azt bizonyítja hogy te magad gyenge vagy. Másnak az hogy kiáll magáért teljesen természetes, vagy azzá vált.
És az hogy aki megtanult kiállni magáért abban nincs szeretet.....és aztán egy gyilkoshoz hasonlítod...ennél már nem is lehetnél szánalmasabb.
Legközelebb jó lenne ha tartózkodnál attól hogy reagálj az írásaimra mert:
Én úgy gondolom, hogy amíg saját magadban találsz hibát, addig nem szabad másokban keresni.
Kérdező, te csak külső dolgokat írtál le. Lehet a személyiségével van a baj.
aki túlzottan válogatós az véleményem szerint pont hogy nem felszínes, vagy nem következik automatikusan egyikből a másik, és nem feltétlen negatív a válogatós
"Natalia Ferrer"nek üzenném, hogy nem tudom ki vagy de jól esik tudni hogy szeretsz.
Azt gondolom, hogy azért, mert nem a szépség és a fiatalság egy párkapcsolat alapjai. Csúnya, öreg bugrisoknak is lehet nagyon jó párkapcsolata, ha tettek érte, hogy ez kialakuljon és életben is tartsák.
Nem kell szendén várni az elefántcsont-toronyban, hogy jöjjön a szőke herceg, nem egy Barbie-baba vagy, hanem egy Nő, egy Ember, ennek megfelelően állj a kérdéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!