Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló huszonéves lányok! Ti nem tartotok néha attól, hogy nem találtok majd párt?
23éves szűz lányt találtam magamnak, akivel 7 éve boldogan élünk.
Ma már sokan próbálnak megélhetést és jövőt alapítani, és bizony nem könnyű ezt, ezért kitolódik az ismerkedéstől kezdve a házasságon át a gyerekvállalás.
21-25 között legtüzesebbek a lányok, nem hinném, hogy gondot jelentene nekik tartós kapcsolatot keresni.
Dehogynem, nemrég szakítottam a barátommal, mert azt hittem végre találtam egy rendes fiút, de sajnos félreismertem. És most úgy érzem, hogy ennél már csak rosszabb jöhet, főleg, hogy nincs is lehetőségem ismerkedni, mert egy kis faluban élek.
23/n
"21-25 között legtüzesebbek a lányok, nem hinném, hogy gondot jelentene nekik tartós kapcsolatot keresni."
Pedig sajnos de...
És nem mehetsz ki a falu határain kívűl? :D
7-es vagyok
De igen, csak a legközelebbi (kis)város is olyan, hogy mindenki ismer mindenkit, nincs sok lehetőség ismerkedni. Messzebb meg nem járok el csak úgy egyedül, nincsenek barátaim. Az exemmel is neten ismerkedtem meg és csak a szerencsén múlt, hogy még viszonylag nem lakott olyan távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!