Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves, egyedülálló, csúnyácskább srácok?
Szarok bele. Van pénzem, jól élek, imádom az állásomat, amikor meg r_bancra vágyom, akkor fizetek.
2014. júl. 14. 13:47
Akkor talán nem siránkozni kéne, hanem keresni. Úgyis tudod jól, hogy hülye kérdés, hogy a rákba ne unnák, elég egyértelmű a válasz. Unják hát. De ne itt rinyálj, hanem inkább menj csajozni és szerezd be estére azt a forró női testet ;)
2014. júl. 14. 13:47
De, unom már nagyon, de nem tudok mit csinálni, a tetejébe még hozzá nem is értek a nőkhöz, nem elég, hogy nem nézek ki jól...
2014. júl. 14. 13:48
gondolkozom a prostizásom, a lányoknak úgyis csak a külső meg a pénz számít tapasztalataim szerint
én nem lettem se ilyen menő páwa, se izmos állat (ahhoz is jó állás kéne meg sok-sok pénz) és még csak pénzes gyerek sem, szóval marad a prosti sajnos
Nem... Tudod milyen jó puha takaróm van?
Én nem unom, nekem 4 és fél évig volt állandó barátnőm és most 25 vagyok, szinte fellélegzés, hogy nem vagyok elkötelezett ( és engem csaltak meg ). Most egy darabig élem ezt az életet, jelenleg a jobb kezem a barátnőm, de rengeteg lánnyal ismerkedek, jó kapcsolatot ápolok, ha úgy adódik lecsapok egyre. Ronda 25/F
2014. júl. 14. 13:49
Nem vagyok csúnyácska,de van pénzem,függeteln vagyok,intelligens,tisztában vagyok a saját értékeimmel és egyik ri..nak se engedem,hogy ebben egy kicsit is megkérdőjelezzen. És esténként most nyáron nem takarót ölelgetek,hanem az autóm kormányát :D
2014. júl. 14. 13:51
Van Debrecenben vagy környékén fiú aki magára ismert a kérdés alapján? MErt elmehetnénk együtt szórakozóhelyre, együtt simán összehoznánk valamit. Akit érdekel az írjon nekem.
2014. júl. 14. 13:53
nem hiányzik, hogy még egyszer félrevezessenek
2014. júl. 14. 13:54
10/13 A kérdező kommentje:
hetes : ez remek, de én a csúnya srácok szólítottam meg a kérdésben! Minden csúnya srác tudja hogy ha csúnya vagy akkor tök mindegy hogy ki vagy meg mi vagy, meg milyen intelligens, úgyse fog senkit érdekelni. Hacsak nincs sok pénzed. De a többségünk szerintem nem gazdag, szóval ezt a vonalat hagyjuk is.
Én jelenleg elvagyok így, mondhatni beletörődtem és nekem ez a normális már hogy egyedül vagyok és verem a lompost ábrándozva estébként.Viszont nem tagadom hogy nagyon sokszor vágyom egy kedves kis nőre akivel sokat nevetgélnénk, járnánk a környéket, élveznénk az életet.
Kapcsolódó kérdések: