Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló fiúk, titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló fiúk, titeket zavar, hogy nincs barátnőtök?

Figyelt kérdés
Minden ilyen ismerősömtől ezt hallom,hogy így megy úgy csajoznak,mert muszáj szerezni barátnőt/megdugni valakit és ha nem sikerül,akkor leisszák magukat.Engem meg nem is érdekel.19 éves koromra nem volt barátnőm sem,de nem izgat,soha nem csajoztam.Csak gyúrok mindig meg zabálok,ennyi.
2014. júl. 5. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem külső/belső okok miatt nem is lesz szval mar belenyugodtam :D

Én is edzek,bringazok,képzem magam.

18/F

2014. júl. 5. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. júl. 5. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
miért zavarna?
2014. júl. 5. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem zavar, annyira. Nem lenne rossz már egy kapcsolat, de nem érzem annyira hiányát, hogy tegyek érte.
2014. júl. 5. 14:32
 5/11 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Vannak olyan időszakaim (órák, napok), amikor kicsit magányosnak érzem magam, de elmúlik, azon kívül meg tökéletesen elvagyok így is.
2014. júl. 5. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Én mér túltettem magamat rajta, nem tudtam felküzdeni magamat a felső 10 százalékba, ezért marad a fizetős szex életem végéig.
2014. júl. 5. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Kb. ugyan az a helyzet nálam is, mint a mátranovákinál.
2014. júl. 5. 14:42
 8/11 anonim ***** válasza:
társas lények vagyunk elsősorban emberek, nem állatok. Vannak céljaink már akinek és teszünk is érte már aki. Valaki elvan mint a befőtt valaki nem tud csaj nélkül meglenni. Szerteágazó 7milliárd személyiség akiknek biztos volt hasonló tapasztalata dolgokról. Szabad akarattal rendelkezik mindenki, bizonyos keretek és jogszabályok között azt tesz mindenki amit akar.
2014. júl. 5. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Zavar,de már lassan belenyugszom,hogy nekem nem lesz soha barátnőm sem... régebben nagyon zavart,mostanában csak néha jut eszembe,olyankor rossz,meg látni az utcán a szebbnél szebb csajokat,de amúgy elvagyok...

23/F

2014. júl. 5. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:

engem nagyon zavar, de bárkivel nem állok össze. egy rossz kapcsolat rosszabb, mintha egyedül lennék

23/F

2014. júl. 5. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!