Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló fiúk, titeket zavar, hogy nincs barátnőtök?
Figyelt kérdés
Minden ilyen ismerősömtől ezt hallom,hogy így megy úgy csajoznak,mert muszáj szerezni barátnőt/megdugni valakit és ha nem sikerül,akkor leisszák magukat.Engem meg nem is érdekel.19 éves koromra nem volt barátnőm sem,de nem izgat,soha nem csajoztam.Csak gyúrok mindig meg zabálok,ennyi.2014. júl. 5. 14:22
1/11 anonim válasza:
Nekem külső/belső okok miatt nem is lesz szval mar belenyugodtam :D
Én is edzek,bringazok,képzem magam.
18/F
4/11 anonim válasza:
Nem zavar, annyira. Nem lenne rossz már egy kapcsolat, de nem érzem annyira hiányát, hogy tegyek érte.
5/11 Mátranováki Fényevő válasza:
Vannak olyan időszakaim (órák, napok), amikor kicsit magányosnak érzem magam, de elmúlik, azon kívül meg tökéletesen elvagyok így is.
6/11 anonim válasza:
Én mér túltettem magamat rajta, nem tudtam felküzdeni magamat a felső 10 százalékba, ezért marad a fizetős szex életem végéig.
7/11 anonim válasza:
Kb. ugyan az a helyzet nálam is, mint a mátranovákinál.
8/11 anonim válasza:
társas lények vagyunk elsősorban emberek, nem állatok. Vannak céljaink már akinek és teszünk is érte már aki. Valaki elvan mint a befőtt valaki nem tud csaj nélkül meglenni. Szerteágazó 7milliárd személyiség akiknek biztos volt hasonló tapasztalata dolgokról. Szabad akarattal rendelkezik mindenki, bizonyos keretek és jogszabályok között azt tesz mindenki amit akar.
9/11 anonim válasza:
Zavar,de már lassan belenyugszom,hogy nekem nem lesz soha barátnőm sem... régebben nagyon zavart,mostanában csak néha jut eszembe,olyankor rossz,meg látni az utcán a szebbnél szebb csajokat,de amúgy elvagyok...
23/F
10/11 anonim válasza:
engem nagyon zavar, de bárkivel nem állok össze. egy rossz kapcsolat rosszabb, mintha egyedül lennék
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!