Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális, hogyha felveszek egy melltartót így néz ki?! Ne nézzetek hülyének de engem folyton zavar.17/L
2014. jún. 30. 10:18
3/18 anonim válasza:
Nem néz az ember hülyének, de erre most mit vársz? Melltartót kell hordanod, ez egyértelmű, akkor? Ha csak nem azért raktad ki a képet, hogy az itteni kiéhezett, női mellet életükben nem látott szűzkisfiúk begerjedjenek rá.....Ilyenek az adottságaid, ez van. Úgyis ruhát viselsz és csak az fogja látni akivel együtt vagy.
4/18 anonim válasza:
nehezen hiszem, hogy ez bárkit is zavarna, főleg nem téged :)
5/18 A kérdező kommentje:
3# Hát semmi ilyen szándékom nem volt.
4# nem hiszed hogy zavar mert nem te 'viseled'.
2014. jún. 30. 10:26
6/18 anonim válasza:
Nem értem mi a gondod/bajod.. Vannak melleid, örülj neki. Ha nem tetszik, válassz más fazonú melltartót, ezzel meg is oldódik. Szerintem nincs vele semmi baj. 34/N
7/18 anonim válasza:
Látnom kéne melltartó nélkül az objektív vélemény alkotáshoz azokat a ciciket milyenek. Amúgy más fazonú cicitartó esetén sokkal többet is kihozhatnák a gyönyörű nagy melleidből.
8/18 anonim válasza:
mi a probléma, nem értem? jól néznek ki. méretük is van. valami konkrét?
9/18 A kérdező kommentje:
Igen tudom, más típusút is használok de a szivacsos sz csak még jobban felnyomja és meg jobban zavar.
2014. jún. 30. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!