Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ez "zavar"?
sziasztok.. egy srácot netről ismerek, ő 18 én 16 vagyok.
nagyon sokat beszéltünk, mondjuk annyira nem tetszik hogy rá gondoljak de beleegyeztem hogy talizzunk.
Nagyon értelmes nem unalmas, érdeklődő, udvariasnak tűnik, és aranyosnak, csak zavar hogy a napokban elköszönéskor oda írja hogy puszi, meg úgy írt rám hogy szia drágaság, meg egyszer írt szivet is és engem ez zavar, én vissza sem írtam ilyet, csak meglepett :S nagyon arra megy a dolog hogy sztem ő járni akar velem, de élőben lehet hogy besem jönnék neki mert volt már ilyen h vki ilyen buzgó volt és tali után nem keresett és ezért sem szeretem ha vki ilyen :S
vagy velem van a baj?
félek ha bejönnék nek a talin megfogja a kezemde nem akarom az jó ha azt mondom hogy bocsi de ehhez nem ismerjük még szerintem egymást annyira??
v félekh vmi ilyen lesz.. am kb egy hét múlva talizunk
Írd meg neki, hogy neked fura az hogy azt írja, hogy puszi amikor még nem is ismer. Nekem is volt egy hasonló szitum..én is megírtam neki... a kézfogásban..hát ha megfogja akkor nincs túl nagy probléma de amíg nem ismeritek meg egymás egy kicsit miért is fogná meg egy perc/óra után?
Ne parázd túl..:D
Neked bejön a srác , szeretnél tőle valamit?
Megértelek engem is zavar ha ilyeneket írogatnak , mert mindig azt gondolom, hogy csak kell neki egy csaj és azért írogat ilyeneket.
Ne agyalj előre mi lesz a randin , mert úgysem úgy lesz. Élvezd ha meg olyan van ami neked nem tetszik nyugodtan mondd meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!