Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem válaszol Messengerben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem válaszol Messengerben, nem válaszol e-mailben, nem válaszol az SMS-ekre! Hova tudott eltűnni?

Figyelt kérdés
A barátnőmről van szó, 1 hete nem érem el. Szó nélkül tűnt el egyik napról a másikra. Miért?
2015. aug. 14. 22:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Fél éve már, hogy napi szinten beszélünk. És akkor 9-én fogta magát és úgy eltűnt, hogy csak na. Messengerben amit írtam neki üzenetet már nem olvasta el, de le nem tiltott. Nem ad egyszerűen választ pedig az e-mailt és az SMS-t tutira olvasta. 5 napja tűnt el egészen pontosan, de hadd ne nekem kelljen már szaladnom utána. Mert mindig valami van én kérjek elnézést, én vagyok a hibás, mert inkább vállalom én a bocsánatkérést csak nyugodjon meg. Mikor zenét kell átküldeni, kölcsön kell adni, tanácsokat kell adni akkor mindig megtalál. Most meg itt hagy a sz_rban.:(
2015. aug. 14. 23:03
 12/26 anonim ***** válasza:

Nem azt írtuk, hogy fuss utána, esetleg olyat tegyél, amit nem szeretnél, mert úgy érzed muszáj, vagy ennyire nem akarsz megalázkodni, bár szerintem ez nem az. Ha így érzed az rossz, nem kéne. A szerelem önzetlen, ha ez nem működik, nem jó.

Amíg nem tudod mi történt, felesleges elméleteket gyártanod.

2015. aug. 14. 23:15
 13/26 A kérdező kommentje:
Sajnos van egy olyan megérzésem, hogy kórházba került.:(
2015. aug. 14. 23:19
 14/26 anonim ***** válasza:
Ezt miből gondolod?
2015. aug. 14. 23:23
 15/26 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is volt egy ilyen baratnom, aztan en is aggodtam erte, hogy korhazba kerult, hat nem, csak direkt eltunt, aztan szakitott. En meg halalra aggodtam magam. Eleg szanalmas az ilyen no, kva a...t az ilyennek tenyleg.
2015. aug. 14. 23:25
 16/26 A kérdező kommentje:
Voltak bajok az egészségével az utóbbi hetekben a meleg és a munka miatt. Holnap kideritem mert lassan aludni sem tudok emiatt. Ha szakít akkor legalabb tudom, hogy csak szórakozott velem.
2015. aug. 14. 23:30
 17/26 anonim ***** válasza:

Megértem, nem lehet jó, akkor legalább megnyugszol. Sose jó a bizonytalanság.

Majd írd meg mi volt, akár privátba is.

N

2015. aug. 14. 23:34
 18/26 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2015. aug. 15. 21:29
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem veszi fel a telefont. Egyszerűen hihetetlen, mintha a föld nyelte volna el.:( 20-án leutazok hozzá és utánajárok ennek, előbb sajna nincs rá lehetőségem.
2015. aug. 15. 21:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik a jobbik eset, ha korhazbanvan, vagy ha csak szorakozik veled, es szakit...
2015. aug. 15. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!