Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenek eltűnni a hagyományos párkapcsolatok?
Figyelt kérdés
Egyre több a ribi, egyre több az olyan lány, aki szinte heti rendszerességgel más pasival "jár", egyre több a nyitott kapcsolat. Szép lassan el fognak tűnni a hagyományos, 100%-os hűségen alapuló párkapcsolatok? Ha igen, akkor milyen világ lesz itt? Kinek lesz ez jó? Esetleg ezért van egyre több magányos férfi?2014. febr. 24. 10:08
1/18 anonim válasza:
Én leélném azzal a férfival az életem akivel elvesztettem csak ő kellene nekem de ő ezt egyántalán nem értékeli ezért tart itt a világ ahol. A férfiak nem tudják értékelni, ha egy nő csak az ővé lenne örökre.
2/18 anonim válasza:
Senki sem tud már megbecsülni senkit és semmit.Tök mindegy hogy pasi vagy csaj az illető.
3/18 anonim válasza:
Igen sajnos ez van és ezért nem lehet találni rendes nőt sem.
4/18 anonim válasza:
1: attól, hogy neked gondjaid vannak a pasiddal/volt pasiddal, és itt sírod el, attól még nem lesz minden férfi olyan. Gondolkodj már kicsit!
5/18 anonim válasza:
Mindenki nyugodjon le a píícsába,nem fognak eltünni ezek a kapcsolatok. Több a megcsalás de ez ránk,kandúrokra is igaz.
Jajj és hogy miért van annyi magányos pali? Ök nézzenek magukba és rájönnek...nem kell esetlegesen sem a másikra mutogatni.
6/18 anonim válasza:
mindig a másik a hibás, mindig
7/18 anonim válasza:
ja és mindig mindenki ugyanolyan a másik nemből
8/18 anonim válasza:
Teljesen természetes a promiszkuitás minden földi fajnál, miért lenne szokatlan az embernél?
Az erkölcs, és a kultúra egy kreált és szubjektív dolog, csak a tömegek miatt lett objektív, de ez változhat.
Hogy kinek mi a jó és mi a rossz azt meg mindenki egyénileg kell, hogy eldöntse.
Az biztos, hogy a promiszkuitás terjedése melegágyat jelent a nemi betegségek terjedésének is. Ám lehetséges, hogy ez vezet majd megfelelő földi népességszám kialakulásához.
9/18 anonim válasza:
tehát csak a nőkkel van a gond?? mikor tisztelek, megbecsülök, szeretek egy férfit, neki semmi sem elég, de ha meglát egy ri.bit, az kell. nem a normális nő, a ri.bi.
10/18 anonim válasza:
De el ám! Végre. Az ember nem egy monogám lény akit bele lehet kényszeríteni egy monogám párkapcsolatba. Persze a közös gyereket együtt neveljék, de szexelni miért nem lehet akárkivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!