Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom disco-ribi volt, ti hogy reagálnátok? Részletek lentebb
Sziasztok.
Szóval, van egy barátnőm, már több éve együtt vagyunk. A kapcsolatunk elején megmondta, hogy volt egy időszaka, amikor magánéleti prolémái miatt eljárkált a helyi diszkóba, kicsit szétcsapta magát, és idegen srácokkal szexelt. Mondta, hogy nem egy, hanem talán 5-6 srác volt összesen. Ez valamivel megismerkedésünk előtt történt. Elfogadtam.
Egyszer összefutottunk egy sráccal, aki amikor párom nem volt ott, mondta, hogy az adott, XY település diszkójában megvolt neki a csaj (olyan volt a szitu, hogy nem kapcsolt, hogy együtt vagyunk). Nem igazán tudtam hogy lereagálni, nem is eröltettem. Amúgy a szórakozóhely az egész országban ismert, és kedvelt, de ugyanakkor hírhedt is részben az ilyesmik miatt. Barátnőmnek se hoztam fel a témát, de kicsit mégis frusztrál a dolog, lehet azért, mert az én életemben nem volt ilyen szakasz.
Nem merem neki előhozni, mert nem akarom vele felzaklatni.
Szerintetek?
Ez teljes mértékben tőle függ: ha csak szóban változott meg azóta, akkor repülne.
De ha már valóban megváltozott, akkor nem érdekelne a dolog. Merthogy "K.-ból lesz a legjobb feleség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!