Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom disco-ribi volt, ti hogy reagálnátok? Részletek lentebb
Sziasztok.
Szóval, van egy barátnőm, már több éve együtt vagyunk. A kapcsolatunk elején megmondta, hogy volt egy időszaka, amikor magánéleti prolémái miatt eljárkált a helyi diszkóba, kicsit szétcsapta magát, és idegen srácokkal szexelt. Mondta, hogy nem egy, hanem talán 5-6 srác volt összesen. Ez valamivel megismerkedésünk előtt történt. Elfogadtam.
Egyszer összefutottunk egy sráccal, aki amikor párom nem volt ott, mondta, hogy az adott, XY település diszkójában megvolt neki a csaj (olyan volt a szitu, hogy nem kapcsolt, hogy együtt vagyunk). Nem igazán tudtam hogy lereagálni, nem is eröltettem. Amúgy a szórakozóhely az egész országban ismert, és kedvelt, de ugyanakkor hírhedt is részben az ilyesmik miatt. Barátnőmnek se hoztam fel a témát, de kicsit mégis frusztrál a dolog, lehet azért, mert az én életemben nem volt ilyen szakasz.
Nem merem neki előhozni, mert nem akarom vele felzaklatni.
Szerintetek?
Hú mennyi szent életű ember van itt akik soha semmi olyat nem tettek amit később megbántak.
Én sem örülnék ha az én párommal történt volna ez,de azért ne hasonlítsuk már össze a dolgot egyből egy gyilkossággal!
Amint írja a kérdező,magánéleti problémák miatt ment bele a barátnője a kalandokba.Istenem,van ilyen!
De most hűséges hozzá!
F40+
én nem fogadom el,jogom van azt elítélni ami keveset ér.
aki meg a keveset elfogadja,az maga is csak annyit ér :D
lelki gyengeség,nem bír a pinájával,orrba szájba dugják
röhögve mesélik hogyan kúrták szét
és ő meg ezt becsüli meg???
mások játékszere,nem mellesleg egy lelki gyenge,lény
ami azt jelenti a genetikája is elég silány.....erre nem alapoznék semmit
és igen is ki kell vetni a jobbak közül.Ez afféle kötelesség.
DE KI A JÓ ISTEN BESZÉLT ARRÓL, HOGY TI KÖTELESEK VAGYTOK ELFOGADNI EGY ILYEN NŐT? Senki! A KÉRDEZŐ maga döntött úgy, hogy nem fogja zavarni a szóban forgó lány múltja. Ha eddig nem kifogásolta a dolgot, ne most, több év együttlét után kezdje el zavarni, ennyit írtunk le, nem többet.
Komolyan ennyire sötétek vagytok?
Mindenki azt gondolhat, amit akar, a kérdezőt kivéve.
Több éve már, hogy ismered a dolgot, elfogadtad így - most akkor mi van?
Találkoztál valakivel, akivel szintén dugott?
Na és?
Én is ismerek pár ilyen pasit a barátnőm életéből - épp azért van velem, mert ez volt az útja.
Én szeretem, eszembe sincs arra kérni, hogy változtasson az elmúlt évein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!