Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom disco-ribi volt, ti hogy reagálnátok? Részletek lentebb
Sziasztok.
Szóval, van egy barátnőm, már több éve együtt vagyunk. A kapcsolatunk elején megmondta, hogy volt egy időszaka, amikor magánéleti prolémái miatt eljárkált a helyi diszkóba, kicsit szétcsapta magát, és idegen srácokkal szexelt. Mondta, hogy nem egy, hanem talán 5-6 srác volt összesen. Ez valamivel megismerkedésünk előtt történt. Elfogadtam.
Egyszer összefutottunk egy sráccal, aki amikor párom nem volt ott, mondta, hogy az adott, XY település diszkójában megvolt neki a csaj (olyan volt a szitu, hogy nem kapcsolt, hogy együtt vagyunk). Nem igazán tudtam hogy lereagálni, nem is eröltettem. Amúgy a szórakozóhely az egész országban ismert, és kedvelt, de ugyanakkor hírhedt is részben az ilyesmik miatt. Barátnőmnek se hoztam fel a témát, de kicsit mégis frusztrál a dolog, lehet azért, mert az én életemben nem volt ilyen szakasz.
Nem merem neki előhozni, mert nem akarom vele felzaklatni.
Szerintetek?
Mindenkinek van múltja, azáltal lesz olyan, amilyen, hiszen minden esemény óhatatlanul formál valamicskét rajtunk. Vannak momentumok, amikre nem vagyunk büszkék, de cipeljük magunkkal, mert beleégtek az emlékezetünkbe, és elkísérnek egész életünkben. A fiatalság bolondság - tartja a mondás, és van is benne valami. Hiszen ez az az életkor, amikor próbálgatjuk a határainkat, amikor nem akarunk, nem tudunk belesimulni a környezetünk öntőformáiba, amikor a magunk útját akarjuk járni. Csinálunk őrültségeket. Olyat is, hogy később feláll a szőr a hátunkon, ha eszünkbe jut, és csodálkozunk, hogy egyáltalán túléltük. De mondok valamit! Öregkorunkban sohasem a lassan csordogáló vasárnap délutánok fognak eszünkbe jutni, ha visszaemlékezünk a fiatalságunkra, hanem az elkövetett őrültségek. Mert azok jelzik, hogy ÉLTÜNK!
A csajod múltja, kérdező, nem makulátlan. Nem baj. Mint mondtam, általa lett olyan ember, amilyen most. Ha sok partnere volt, legalább van viszonyítási alapja, meg tudja becsülni azt, amit tőled kap.
de amúgy nem volt szó fél városról, csak 5-6 fiúról.
ha mégis zavar, és ezért nem akarsz már vele lenni, akkor mondd neki és szakíts. amúgy meg bunkóság lenne felhozni, mivel elmondta neked a legelején, te pedig elfogadtad. nyilván nem is büszke rá, te meg a képébe tolnád azt, amit megbánt és szégyell...
Ámítástechnika, te honnan idézel: "véletlen megbotlás".
???
Nem volt iylen szöveg korábban.
Mi sem véletlen megbotlásból, de rendszeresen loptunk 16-7 éves korunkban, bazi jó viccnek tartottuk.
Nem írtam be egy önéletrajzomba se, de néha azért szóba került, - mégsem gondolta senki, hogy le kéne mondani bármelyik felelős posztomról.
(pedig, ha már sorozatgyilkoshoz hasonlítjátok a lányt - ez annyival közelebb van ahhoz, hogy legalább a BTK-ben leírt dolog)
Szóval én sem paráznék a Kérdező helyében, főleg, hogy tudta ő ezt az elejétől.
Mindenkinek vannak hülye dolgai.
Jó, tudom, hogy el kell fogadni, a legtöbbünknek van valami "sötét" a múltjában, amire nem feltétlen büszke.
De kicsit olyan ez (hülye hasonlat), mintha pl egy baleset után marad egy feltűnő sebed. Elfogadod, megtanulsz élni vele, de akadhatnak szituációk, amikor zavaró.
Amióta együtt vagyunk, ez néha-néha előjön nálam, hogy kicsit bök ez a dolog.
Amúgy a "szakítsatok, ha zavar" témán már régen túljutottam, meg sem fordult a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!