Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom disco-ribi volt, ti hogy reagálnátok? Részletek lentebb
Sziasztok.
Szóval, van egy barátnőm, már több éve együtt vagyunk. A kapcsolatunk elején megmondta, hogy volt egy időszaka, amikor magánéleti prolémái miatt eljárkált a helyi diszkóba, kicsit szétcsapta magát, és idegen srácokkal szexelt. Mondta, hogy nem egy, hanem talán 5-6 srác volt összesen. Ez valamivel megismerkedésünk előtt történt. Elfogadtam.
Egyszer összefutottunk egy sráccal, aki amikor párom nem volt ott, mondta, hogy az adott, XY település diszkójában megvolt neki a csaj (olyan volt a szitu, hogy nem kapcsolt, hogy együtt vagyunk). Nem igazán tudtam hogy lereagálni, nem is eröltettem. Amúgy a szórakozóhely az egész országban ismert, és kedvelt, de ugyanakkor hírhedt is részben az ilyesmik miatt. Barátnőmnek se hoztam fel a témát, de kicsit mégis frusztrál a dolog, lehet azért, mert az én életemben nem volt ilyen szakasz.
Nem merem neki előhozni, mert nem akarom vele felzaklatni.
Szerintetek?
Tudtál erről, elfogadtad. Szerintem nem kell felhoznod neki.
Én is találkoztam már személyesen olyan hölggyel, akivel sok évvel ezelőtt a férjemnek volt egy kalandja. Akkor még hírül sem ismertük egymást, eszembe sem jutott, hogy emiatt rosszul kellene éreznem magam.
Ez semmit sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!