Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem vagy barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy barátság? Nektek melyik ér többet?

Figyelt kérdés

Nincs konkrét szitu, csak kiváncsiság:)

Nektek melyik a fontosabb?Egy jó barátság, vagy egy mély hosszú szerelem?

2010. márc. 8. 23:56
1 2 3 4
 21/34 Morcika83 ***** válasza:

Véleményem szerint a legjobb a „2in1”. Tehát megtalálhatod a szerelmedben a legjobb barátod(tapasztalat, nem sablon szöveg).És ez a legjobb!! Mivel az tény, hogy a NAGY szerelem átalakul, de ha ott van az a plusz amit az igazi barátság nyújt akkor ez nem csak szeretetté alakul át, hanem valami sokkal összetartóbb, folyton fennálló, nagyon jó érzéssé, amire nem mondható a nagy lángolás, de valami hasonló!!!! És szerintem az ilyen kapcsolatok biztosabb alapokon állnak.

De ha választanom kéne????? Nem igazán tudnék és nem is szeretnék.

26/L

2010. márc. 12. 05:32
 22/34 anonim válasza:
Szemely szerint a szerelem. Bar en mar csalodtam mindkettoben. Harom ev tavollet utan egy 17 eves baratsagnak lett vege, illetve egy 11 eves baratsagnak. Amikor szerelemes az ember, akkor nem ismer hatarokat, es folyamatosan boldog, meg ha csak par honapig is, jobb esetben par evig. A szerelem sokkal tobb oromet okoz, mint egy jopar eves baratsag. Az lehet, hogy par honap utan, tobb evi szenvedes var, de akkor is, a baratok csak meghallgatnak, bologatnak, de igazabol nem tudnak ugy motivalni, elore lenditeni, mint egy szerelem, legfeljebb kernek neked meg egy sort :) Akarhogy is nezzuk, az emberek jonnek es mennek az eletben, legyen az barat, vagy szerelem. A barat is csaladot alapit egy ido utan, onnantol kezdve a feleseg, es a gyerek ami le fogja kotni, a szerelem kihul, a szulok is meghalnak, a testver(ek) is eli(k) a sajat elet(uk)et. velemenyem szerint, mely hosszu szerelemre voksolok, mert az az ami igazabol erot ad, akkor is, amikor mar azt hiszed, hogy nem birod tovabb aztan ranezel a szerelmedre, es rajossz, hogy van ertelme az eletednek.
2010. márc. 12. 07:10
 23/34 anonim válasza:

Én nem tudok választani...

nincs miért...

Van egy komoly kapcsolatom...és épp elegendő igaz barátom... nem kell választani...Akinek nem teccik a barátom, az nem igaz barát, és ez fordítva is igaz... akinek nem teccenek a barátaim az nem érdemel meg... ennyi.

am sztm hülye kérdés...

14/L

2010. márc. 12. 08:29
 24/34 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelműen a szerelem.

Akik szerint a barátság, azok csalódtak a szerelemben, vagy nem szerelmesek igazán. Különben is, akinek a szerelme nem egyben a legjobb barátja is, annak a kapcsolatnak nincs jövője, ha a legfontosabb dolgokat valaki nem a párjával beszéli meg hanem egy barátjával, akkor a dolgok fokozatosan romlani fognak a hazugságspirál miatt.

2010. márc. 12. 09:49
 25/34 anonim ***** válasza:

BARATSAG MINDENFELEKEPPEN

Volt egy baratnom aki miatt osszevesztem a legtobb baratommal,bonyolult a helyzet de en a szerelmet valasztottam,az tartott 8 honapot,de azok a baratok akikkel osszevesztem 21 evet voltak mellettem,es csak ugy lemondtam rolluk,egy not mindig kapsz masikat de egy igaz baratot soha.

BARATSAG

2010. márc. 12. 09:57
 26/34 anonim ***** válasza:

nekem a szerelem

22L

2010. márc. 12. 10:28
 27/34 anonim ***** válasza:

Hát tényleg nehéz kérdése és már fél éve ebben a kérdéseben élek egy lánnyal eggyüt,de nem tudjuk,vagy inkább ő nem tudja eldönteni,h melyik is fontosabb neki.Én a szerelemre voksolok.

Egyébként 100%-os barátság szerintem nincs fiú és lány között,egy idő után úgyis kialakul valami,az már másik kérdés,h meddig bírja eltitkolni az eggyik a másik elől.

2010. márc. 12. 10:51
 28/34 anonim ***** válasza:
nehéz kérdés... ugy jó ha valamilyen szinten ötvöződik a kettő:)
2010. márc. 12. 11:09
 29/34 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés... Én otthagytam egy pasit, akit imádtam a legjobb barátom miatt. Nem csípték egymást, sőt, mivel az a barátom fiú, a (volt) pasim féltékeny is volt rá meg bunkózott vele. Szóval.. A pasinak annyi. Azért a barátomért mindent megtennék, nem számít mennyire vagyok szerelmes^.^
2010. márc. 12. 14:18
 30/34 anonim ***** válasza:
BARÁT
2010. márc. 12. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!