Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem vagy barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy barátság? Nektek melyik ér többet?

Figyelt kérdés

Nincs konkrét szitu, csak kiváncsiság:)

Nektek melyik a fontosabb?Egy jó barátság, vagy egy mély hosszú szerelem?

2010. márc. 8. 23:56
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
Jó nehéz kérdés! Volt egy szerelmem, 5 évig tartott, mára már olyan távolinak tűnik. A barátnőm pedig ovis korom óta a legjobb barátnőm, azaz már lassan 30 éve.. :) És rajta kivűl is sok, már több mint 15 éve tartó és tartalmas baráti kapcsolatom is van. Így utólag azt mondom, a barátság! De mikor szerelmes is voltam, akkor valószínűleg nem tudtam volna választani.
2010. márc. 9. 00:01
 2/34 anonim ***** válasza:
Barátság 23 l
2010. márc. 9. 00:02
 3/34 anonim ***** válasza:

Szerelem. Egyértelmű.

F*szi, 23 éves.

2010. márc. 9. 00:05
 4/34 anonim ***** válasza:

a szerelem akkor is múlik, ha igaz, a barátság, ha igaz, örök.

szerencsére még sosem kellett választanom a férjem és egy barátom között :)

28/N

2010. márc. 9. 00:14
 5/34 anonim ***** válasza:

Nekem a szerelem. Mert a szerelmem egyben a legjobb barátom is.:)

20/L

2010. márc. 9. 00:59
 6/34 anonim ***** válasza:
Nekem a szerelem, Több mint egy éve párkapcsolatban élek. Így annyira nem tűnik fel, hogy nem is igazán vannak barátaim. Délutáni iskolába járok így nem is igen lenne mikor "barátnőznöm".:(
2010. márc. 9. 01:03
 7/34 anonim ***** válasza:
Minden kétséget kizáróan barátság!
2010. márc. 9. 01:37
 8/34 anonim ***** válasza:
előző voltam, 19/F
2010. márc. 9. 01:38
 9/34 anonim ***** válasza:

A barátság mindennél tobbet ér!

Gondoljatok csak bele, hogy régebben volt pár jó barátod, akik aztán elvesztek, de most újra megtalálnak téged és találkoztok! Ugyanolyan lesz minden (ha szerencséd van és te sem változtál), a barátság mindennél tobbet ér!

A pasikkal én is csak játszok, de a barátaimért akármit megtennék, oket szeretem a legjobban!

2010. márc. 9. 07:17
 10/34 anonim ***** válasza:
67%
Egyértelmű, hogy szerelem. Lehet barátod, de egy év alatt nem adhat annyi örömöt és jó érzést ott belül mint a szerelem egy óra alatt. Tapasztald meg mindkettőt, és számodra is evidens lesz a válasz...
2010. márc. 9. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!