Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azon logika alapján, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon logika alapján, hogy az összes rendes, normális nő kapcsolatban van, aki egyedülálló, az egy semmirevaló selejt?

Figyelt kérdés
2015. aug. 12. 20:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
53%

"#18 Ilyen szempontból természetesen egy nő se normális. Normális nő alatt azt értem, aki a minden nőre jellemző dolgoktól eltekintve az."

Tehát két férfiről beszélsz?:) Pride gyanús..

2015. aug. 15. 09:50
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
ffi 58. Bocs, nem olvastam el a sok hozzászólást, de szerintem aki nincs kapcsolatban, azok nagy része "kereső üzemmódban" van - mint én is. Nem vagyok semmirekellő.
2015. aug. 16. 21:15
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Azok a lányok akik alkalmasak a hosszú párkapcsolatra és arra hogy esetleg valódi élet hosszig tartó házasságot köss velük valóban elkelnek nagyon hamar. Sokszor még 16-20 éves korukban.

Azért vannak kapcsolatban ezek a nők mert ha probléma adódik nem elmenekülnek a párkapcsolatból hanem megoldják azt. ^^ Mostanában nagyon divat rögtön nyúl cipőt húzni.

2015. aug. 17. 10:33
 24/29 anonim ***** válasza:
ffi 58 Szerintem, aki 16 - 20 éves korban házasodik, az 20 év múlva többségében már elvált. Ez persze nem feltétlenül az ő hibája - lehet a párjáé is v. mindkettőjüké.
2015. aug. 17. 17:25
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen lehet minden problémát úgy megoldani, h. aztán együtt is maradjanak a felek - és nem is érdemes mindenáron együttmaradni. Pl. ha valaki (párom) úgy viselkedik velem, ami "kivágja a biztosítékot" - de nem csak a mi házunkban, hanem a fél megyében - akkor tuti, h. lépek (mármint le).
2015. aug. 17. 17:30
 26/29 anonim ***** válasza:
#25 vagyok - aki a #22 és #24 is
2015. aug. 17. 17:31
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul fogalmaztál. Ebben az állításban semmi logika nincsen. Vannak olyan nők kapcsolatban, akik nem "normálisak" - de ez ugye egy elég relatív fogalom, és vannak olyan nők akik egyedülállók és normálisak. Az sem igaz, hogy minden kapcsolatban lévő nő alkalmas rá, lásd borzalmasan működő, vagy egyáltalán nem működő, de erőltetett kapcsolatok. Olyat mondani emberről meg, hogy semmirevaló selejt, az elég merész.
2015. aug. 21. 15:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Én normális nőnek tartom magam,de nem vagyok kapcsolatban.Nagyon sok udvarlóm van,de nem találtam meg azt akivel eltudnám képzelni,így inkább maradok facér és szabad :)))
2016. jan. 1. 17:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz : nehéz megtalálni azt, akiből "igazi lehet". Írom ezt ffi-ként (59). Nekem szerintem nincsenek extra igényeim, és azt gondolom, hogy rengeteg nő lenne, aki megelégedettséggel élhetne mellettem (akár közös lakásban akár külön)- mégis a legutóbbi kapcsolatom óta (2 éve) sehol semmi komoly.
2016. jan. 2. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!