Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon logika alapján, hogy az összes rendes, normális nő kapcsolatban van, aki egyedülálló, az egy semmirevaló selejt?
Ezen logika alapjan igen, De eme hipotezis nem helytallo.
18/L
Ez is csak egyfajta urugy. Legfokeppen azok ferfiak szeretik ezt hangoztatni, akik sikertelenek a csajozasban.
Kell veluk foglalkozni? Nem! Altalaban mindenki tudja magarol, hogy miert nincs kapcsolata , felesleges masok kitalalt baromsagaira odafigyelni.
Össszes nő? Haha, ez vicces.
Naponta hány lányt szoktál megismerni? Ha egy héten megismersz mondjuk 5-10 lányt, (buliban, konditeremben, plázában, baráti társaságban, + egyéb helyeken), kizárt, hogy mind egyszerre rendes és foglalt legyen.
Én ismerek olyan nőt, aki normális, rendes és még sincs kapcsolatban szóval a logikád megbukott.
Ilyen alapon az összes rendes, normális férfi is kapcsolatban van...
Egyébként a többségre igaz is. De néha a kapcsolatok véget érnek, illetve az emberek változnak... akik korábban nem voltak alkalmasak kapcsolatra, azok egyszer csak beérnek. Tehát lehet azért találni megfelelő társat, csak idő kell hozzá. Én nem tartottam magam selejtnek, mikor épp szingli voltam (én a később beérős típusba tartoztam). Amint tényleg készen álltam rá, jött is a szerelem, egy szintén később beérő típusú férfi személyében.
"Ilyen alapon az összes rendes, normális férfi is kapcsolatban van..."
Nem, mert a nőknek nem az számít, hogy a férfi normális legyen, hanem hogy jól nézzen ki. Tehát az összes jóképű férfi kapcsolatban van, ami igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!