Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagáltatok volna a barátnőm helyében?
Tegnap voltunk buliba, és a haveromnak is jött az új csaja, már egyszer kétszer találkoztunk, de tényleg nagyon új a társaságban.( a barátnőm, meg a társaság közepe, szóval amolyan hangadó típus)
Aztán elkezdtünk hülyülni, előjött a szó arról, hogy a barátnőm mennyire harcias tud lenni, meg milyen erős stb. Erre a haverom csaja kihívta egy szkanderre, (na azt hozzá kell tennem, hogy a barátnőm 56kg. a másik csaj jó ha 50kg. Ja igen 19 évesek.) hát elég hülyén néztünk először a csajra hogy mit akar a barátnőmtől, de aztán meglepődtünk rendesen amikor, igaz nem könnyen de lenyomta a barátnőmet. Aztán mosolygott egyet ránézett a barátomra azt megkérdezte tőle, hogy na ki a jobb csaj?
A barátnőmnek meg tiszta vörös feje volt, ha nem lettem volna ott lehet meg is tépi azt a fruskát.
Szerinted hogy, mivel tudna visszavágni a barátnőm?
10
Inkább válaszolj, ha lehet majd trollkodsz utána.
Az ötven kg maxra írtam, szerintem úgy 8-10kg lehet köztük.
A barátnőm is 56-60kg között mozog.
"A barátnőmnek meg tiszta vörös feje volt, ha nem lettem volna ott lehet meg is tépi azt a fruskát.
Szerinted hogy, mivel tudna visszavágni a barátnőm?"
Csak én nem értem felnőtt nő létemre, hogy ha valaki elfogad egy kihívást szkanderre, és végül a másik nyer, akkor mégis miért kéne visszavágni, ahelyett, hogy méltósággal viselné a vereséget?
Megtépni az a fruskát?? A barátnőd így csak simán alul maradt egy szkander versenyben, azok után, hogy nem a másik csaj arcoskodott, hogy ő hű, de erős, hanem ti bizonygattátok, hogy a te barátnőd "milyen erős, stb", a "fruska megtépésével" viszont lejáratta volna magát (meg szerintem téged is) a többiek szemében nevetséges és szánalmas viselkedésével, ha a szemébe nem is mondták volna a többiek tapintatból.
Tényleg itt tart a világ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!