Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a káromkodós pasikat, lányok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 15:43
1/15 anonim válasza:
Nem különösebben,de a dohányzókat igen:)
2/15 anonim válasza:
Nem szeretem! Még fiuúba talán egyszer egyszer elnézem de lányban utálom!
17/L
3/15 anonim válasza:
ez vicces amit irtál első:D:D
én is csúnyán beszélek rádásul cigizek isXD és ezt mind lányba teszem na:D
kit érdekel ha káromkodik egy pasi..most erre nem lehet értelmes választ adni...
4/15 Szesze válasza:
nagyon nagyon zavar. Ha egy fiú velem szeretne időt eltölteni, akkor legyen szíves és beszéljen velem szépen. Ha meg nem akar szépen beszélni, le is út, fel is út.
5/15 anonim válasza:
Nem. Attól nem lesz senki menőbb stb. hogy trágárul beszél. Miért szeretnénk? Engem inkább taszít...
6/15 anonim válasza:
Nem igazán érdekel. Amíg a káromkodástól lehet érteni, hogy valójában értelmes mondatokat alkot, addig egyáltalán nem zavar. Viszont nem is mondanám, hogy vonz... Elég nagy baromság ez.
7/15 anonim válasza:
Nem. Egy pasi nem ettől lesz menő.
Ha valamit akar tőlem, akkor beszéljen szépen. Azt még elnézem, ha egyszer kicsuszik valami trágárság a száján. De ha rendszeresen káromkodik, akkor mehet amerre akar.
8/15 anonim válasza:
sztem lányban taszitó.én nagyon nemszeretem.sztem a káromkodás egy határokon belül jópofa.nem szabd tulzásba vinni de ha jó helyen jó időbe mondják akkor marha vicces tud lenniXD
9/15 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy k_rvára pasik káromkodásáról kérdeztem!
2010. márc. 8. 18:10
10/15 A kérdező kommentje:
B_zdmeg! :D
2010. márc. 8. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!