Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma ha nekem számít, hogy a partnerem jól
keressen?
Figyelt kérdés
Előre lekötném, nem "csinibaba vagyok és azt akarom hogy valaki kitartson mert különben letörik a körmöm" típusú nő vagyok. A helyzet az, hogy a családom jómódú, keményen megdolgozott azért az életszínvonalért amiben felnőttem és én szeretném ugyanezt biztosítani a leendő családom számára.
Elvárom hogy a barátom se minimálbérért dolgozzon hanem hozzám hasonlóan minimum 200-at hozzon haza amiből már nem éldegélni lehet hanem jól éldegélni. Minden évben nyaralni meg kisebb kiruccanásokra elmenni. Ettől anyagias lennék? Olyan nagy elvárás lenne, hogy a férfi annyit keressen legalább mint én?
Ha valaki teljesen csóró semmi ambíciója nincs az életben (mert ugye rossz háttérből is ki lehet törni ha valaki leleményes de célok, elképzelések nélkül elég nehéz) akkor az nálam nem játszik, mint partner.
Természetesen nem ez az elsődleges szempont, ismerkedéskor sem szoktam felhozni... Természetesen fontos az is, hogy a nő is képes legyen a férfi fizetése nélkül megállni a saját lábán. Sokan mondják hogy a pénz nem boldogít mégis jobb ha van mintha nem lenne...
"Önmagunkon múlik, hogy kivé leszünk..." Részben igen, de ne felejtsük el kérdező, hogy eleve jómódú családba születtél, finanszírozni tudták az egyetemi tanulmányaidat, aminek révén hasonló területen már álláshoz is jutottál közben. Eddig ez nem önmagad műve, csak minimális részben. Az már igen, hogy a megkeresett pénzedet mire költöd. Egyébként van csórónak született ember, aki egy szegény családba születik bele. Neki eleve meg van kötve a keze, ha nem tudnák fizetni a szülei az egyetemet. Más módszerhez kéne folyamodnia. Pl. nyáron kőműves mellé elmenni dolgozni, míg te vagy a hozzád hasonló emberek egy légkondis irodában elemezgetik a gazdaságot, aminek mozgatórúgója egy az emberiség által kitalált értéktelen, haszontalan és megosztó fizetőeszköze, a pénz. Ez önmagában nem nagy karrier, mert te is csak egy gépezet apró fogaskereke vagy. Az már nagy karrier lenne, ha saját magad, a nulláról, szülői támogatás nélkül csinálsz egy sikeres vállalkozást, és tudod, hogy mi a siker receptje. Csak a miheztartás végett írom ezt. :)
2015. aug. 8. 20:16
32/32 A kérdező kommentje:
A szegény családból származó ember is tanulhat keményen és ingyen egyetemen. Az én tanulmányaimért nem kellett fizetni. Ahogy mindenki számára lehetőség van ösztöndíjakra csak sokan beleragadnak a szegénység kultuszba és megszokják hogy máshogy nem lehet. Hidd el nem egy szegény ismerősöm van aki megcsinálja a maga szerencséjét. Többségük orvosnak ment mert nagyon okosak. Hidd el dolgoztam már napi 14 órában több hónapot konyhán. Tisztában vagyok vele mi az a munka, nem hiába tanulok, vannak ambícióim, nem ezt akarom csinálni egész életemben. Az amit írtál hogy kényelmes munka meg a vállalatot a pénzen kívül semmi sem mozgatja.... A világot az innováció és a folyamatos fejlődés mozgatja. Értem ez alatt a technológiát de ugyanúgy az embereket is. Aki nem képes alkalmazkodni, fejlődni az alul marad. Megnézném mit csinálna a világ ha nem lennének emberek akik a légkondis irodákban ülnek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!