Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért probléma ha nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma ha nekem számít, hogy a partnerem jól keressen?

Figyelt kérdés

Előre lekötném, nem "csinibaba vagyok és azt akarom hogy valaki kitartson mert különben letörik a körmöm" típusú nő vagyok. A helyzet az, hogy a családom jómódú, keményen megdolgozott azért az életszínvonalért amiben felnőttem és én szeretném ugyanezt biztosítani a leendő családom számára.

Elvárom hogy a barátom se minimálbérért dolgozzon hanem hozzám hasonlóan minimum 200-at hozzon haza amiből már nem éldegélni lehet hanem jól éldegélni. Minden évben nyaralni meg kisebb kiruccanásokra elmenni. Ettől anyagias lennék? Olyan nagy elvárás lenne, hogy a férfi annyit keressen legalább mint én?

Ha valaki teljesen csóró semmi ambíciója nincs az életben (mert ugye rossz háttérből is ki lehet törni ha valaki leleményes de célok, elképzelések nélkül elég nehéz) akkor az nálam nem játszik, mint partner.

Természetesen nem ez az elsődleges szempont, ismerkedéskor sem szoktam felhozni... Természetesen fontos az is, hogy a nő is képes legyen a férfi fizetése nélkül megállni a saját lábán. Sokan mondják hogy a pénz nem boldogít mégis jobb ha van mintha nem lenne...

Szerintetek?

2015. aug. 8. 14:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
96%

Na az ilyenek miatt nézik le a nőket...

Tudod kérdező, én is olyat tanulok amire nagy a kereslet,valószínűleg többet fogok keresni (pályakezdőként) nettó 200-300 ezer forintnál havonta,de a pofámról a bőr szakadna le ha ilyen anyagias lennék,mint Te.

Az a baj Veled, hogy el vagy kényeztetve és elvárod,hogy a párod annyit vagy inkább többet keressen,mint Te.

Igazából Téged zavarna az, hogy a barátod kevesebbet keres és szégyellnéd,kár lenne ezt tagadnod,érezni az írásodból...

Mellesleg ddevastator jól mondja undorító vagy,ennyi.

2015. aug. 8. 15:16
 22/32 anonim ***** válasza:
91%
#20: több olyan embert ismerek, akik diplomásak, két-három diplomával is rendelkeznek és kb bolti eladók, meg van, aki szó szerint utcaseprő. Miért? Megszűnt az állásuk, 50-en felüliek, és már sehol nem alkalmazzák máshol őket. De ismerek ugyanilyenben 30 évest is. Gépésztervező diplomával. Hogy miért nem veszik fel jól menő céghez? Mert tervező, nem kivitelező gépész. :) Csak néhány példa a sok közül. Törekedni kell persze, de nem jelenti azt, hogy aki agyontanulta magát, annak egyszerűbb lenne. Persze azok könnyen beszélnek, akik lószarhoz sem értenek, de apuci vállalkozásába beleszületnek, vagy egy-egy jó hivatalban, cégnél sógor-koma-jóbarátjuk van és helyhez juttatja őket. Sokan meghalnának, ha teljesen önerőre lennének támaszkodva ismeretség nélkül. :)
2015. aug. 8. 15:23
 23/32 anonim ***** válasza:
2%
Van egy mondás suba-subához, guba-gubához.
2015. aug. 8. 15:32
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán nem probléma. (Férfiként mondom.) Azért nem gond, mert te is fel tudod ugyanezt mutatni. Ha nem keresnél ennyit és elvárnád, hogy a másik sokat keressen, az valóban furcsa lenne.

A 200 nem is olyan sok a mai világban. Persze tenni kell érte és az emberek nagy része lusta.

A fröcsögőkkel ne foglalkozz, azért ilyenek, mert nekik semmi nem jön össze.

2015. aug. 8. 15:55
 25/32 A kérdező kommentje:

Nem értem amúgy mi a probléma még mindig. Én keresek valamennyit amennyi kell önmagam fenntartásához. A férfi is keres annyit amennyi kell önmaga fenntartásához. Ketten keresünk annyit amennyi elég mi és tegyük fel három gyerek fenntartásához. Én nem a párom pénzén akarok élni, csak elvárom hogy ugyanannyit tegyen a kasszába mint én. Amúgy nem beszélek össze vissza - a ne legyen léhűtő, legyenek céljai és ambíció az esetek nagy százalékában együtt jár azzal hogy az illető nem minimálbéren tengődik :)

Amúgy köszönöm mindenkinek a választ!

2015. aug. 8. 16:00
 26/32 anonim ***** válasza:

Nincsen végzettséged, még tanulsz, de sok többdiplomásnál többet keresel kisdiákként. Csak számomra hihetetlen, hogy

diákként, részmunkaidőben nettó 200e-et kapsz.

Hol, milyen munkáért? Havi hány óra?

Bár belegondolva nem lehetetlen, nekem is volt csoporttársam, szintén nő, aki havi 800e nettót keresett eszkorttal és sok borravalót kapott, semmi más nem volt csak külföldi üzletembereket kísérgetett, természetesen nyelvtudás nélkül.

2015. aug. 8. 16:52
 27/32 A kérdező kommentje:
Még nem keresek 200-at :) De már be van biztosítva a helyem ott ahol gyakornokoskodom és nettó 260-at ígértek. Gazdasági elemző vagyok.
2015. aug. 8. 17:01
 28/32 anonim ***** válasza:
38%
Ddevastator, nem te hangoztattad mindig, hogy mindenkinek a szintjének megfelelő párt keressen. A kérdező most ezt csinálja, te pedig leszólod
2015. aug. 8. 17:45
 29/32 anonim ***** válasza:
38%

jól látod,csak nem érted,értetlen vagy te is......

arról szól hogy egy nőt nem látott félénk szűz fiú ne Megan Foxra vágyjon,meg ne top 10es csajokat akarjon randira hívni.

és egy duci vagy csúnya lány se tökéletes kisportolt sztár pasit tartson minimumnak

hanem lője be mindenki a személyiségét és a külsejét reálisan

mert ezek adják ki vagy,és mi illik hozzád

de aki a pénztől érzi magát többnek,az sosem volt senki :D

ez nem ugyanaz az elvárás,ennek is csak megszokta a pin***ja a jó létet,neki mind1 csak legyen pénze

na meg van az aprócska tényező,remélem k**rvára figyelsz 66%

hogy

az ismerkedésnél,az általam említett dolgokból ítélsz meg valakit nem abból,hogy

"szia mennyit keresel?" :D

na ezeket írd fel,papírra,mert életed tanai :D

meg itt nincs az a nagy különbség,azért ez csaj nem soros gyuri hogy szegénynek mondjon valakit aki nem sokkal keres tőle kevesebbet :,D

azért messze van a gazdagtól....

2015. aug. 8. 19:36
 30/32 A kérdező kommentje:
Nem vagy tisztában az anyagi helyzetünkkel maradjunk ennyiben :) Már nem azért de a te írásodban mi ez a külsőségekre menés, hogy mindenki a saját szintjén maradjon? :D Szóval aki csúnyának születik az ne akarjon szép emberrel együtt lenni. Ennél az én "elvárásom" sokkal emberbarátibb, hogy csórónak senki sem születik. Elsősorban önmagunkon múlik kivé leszünk. Persze nyavalyogni mindig lehet és a léhűtőket továbbra sem tartom sokra.
2015. aug. 8. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!